Je to láska ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #481530 30.9.2022 22:26

Dobrý den, je mi 18 už od 16 chodím s jedním klukem. Dřív se mi po vzhledové stránce nelíbil ale moje kamarádky mně dokopaly k tomu abych s ním začala chodit. Já sem je poslechla, líbilo se mi že mě má někdo rád a zajímá se o mě. Byl to můj první kluk, předtím jsem byla zamilovaná do jednoho kluka(první láska, trvalo to několik let), ale on mě nechtěl. Nikdy jsem s mým klukem ale necítila nic když se mě dotýkal. Cítíte třeba něco když se s vaším přítelem líbáte? Já totiž nic necítím a ani v sexu to není to co si představuji a necítím to co bych asi měla. Svého kluka miluju a představa toho že bych s ním neměla být je strašná (přece jenom když s někým jste 3 roky tak ho protože začněte mít rádi) ale vím na 100% že to není ta láska kterou jsem cítila k tomu předešlému klukovi se kterým jsem ani nic neměla. Mám pocit že svého přítele miluju ale po sexuální stránce mě nepritahuje. Vubec nevím co mám delat a neustále mě to trápí..Proto jsem se chtěla zeptat co cítíte vy když jste se svými příteli. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack1.10.2022 11:34

    Být k něčemu dotlačená, to nikdy nedělá dobrotu, všechno by mělo být na svobodném rozhodnutí.
    Proč tě vůbec kamarádky dokopaly k chození s ním?
    Nejsi zamilovaná, máš svého kluka ráda jen ze zvyku a z toho, že je třeba hodný, milý (dosaď si sama).
    Ale pokud tě od začátku nepřitahoval fyzicky (to však není vždycky problém!) a pokud ani při intimnostech necítíš nic, necítíš zkrátka to "něco", je to prostě špatně.
    Jsi mladá, jste spolu jenom tři roky (přestože se ti to může zdát dlouhá doba, jelikož je to tvůj první vážný vztah).
    Pokud někoho miluju, jak po vzhledové stránce i po té vnitřní, vzrušuje mě už jen představa dotyků, polibků nebo intimností s ním, a pokud ty tohle necítíš, nevím, jestli je vhodné ve vztahu setrvávat.
    Možná si říkáš, že je škoda zahodit tři společné roky a zážitky, ale tak je to vždycky.
    Rozchody bývají bolavé.
    Vždycky radím, ať si představíš samu sebe s tím člověkem za deset let, jsi připravená žít s tím, že s tímhle člověkem budeš do stáří?
    Promluvte si spolu s přítelem, proberte to a rozumně ukončete.
    Vím, že někde na tebe čeká někdo, z koho se ti doslova podlomí kolena!
    Hodně sil a štěstí! :-)

  • Holka, pokud tam nic neni neni to laska a netvrdila bych, ze pritele milujes, protoze kdyby jsi ho milovala tak tam proste je to vnitrni kouzlo, ale tady ocividne neni, ja jsem s manzelem 8 let a muzu rict, ze ho miluju, kazdy jeho dotyk me hreje po celem tele, , po vzhledove strance to nemusi byt ideal, ale proste ta vbitrni, ta chemie, nesmi pokulhavat a ta vam tam zrejme pokulhava, jsi jeste mlada a mas pred sebou cely zivot, rozchody jsoubolestive a naprd, ale muzete casem byt treba pratele a le dokážes si predstavit byt s tim klukem uz opravdu naporad??? Za 10-20 let? Byt tebou, zhluboka se nadechnu a tenhle vztah ukoncim.... Jeste jedna takova malicko, za sebe si myslim, ze kdyby to byla lasla, tak se neptas, to proste poznas ;-) a ta tam proste nekde na tebe ceka :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist