Je to holka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404067 20.2.2020 8:35

Ahoj. Jsem v 30tt a podle doktora a utz čekáme holčičku.. Ale všichni kolem mě mi furt říkají že to určitě bude kluk, dokoce i ja sama od začátku cítím, že to bude kluk 😁 uz mi asi hormony lezou hodně na mozek. Tak by mě zajimal i váš názor podle fotek.. Je to fakt holčička? Nemá ty pysky nějaké natekle, nebo měl nekdo podobný případ a nakonec se narodil kluk? Fotky jsou z 24tt. Od te doby se mimčo na utz neukazalo jestli tam dorost pindík nebo ne.

Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka220.2.2020 11:10

    Jako ostatní o tom vědí totálně houby. Fotky mluví jasně a pysky nateklé fakt nemá. Miminka holčičky to takto prostě mají. A hormony dokážou cokoliv, ale na tvém místě bych to přestala řešit, protože jestli budeš do porodu pořád věřit, že to bude kluk, a narodí se holčička, mohla bys mít problém ji přijmout jako holčičku.

  • Petrakim20.2.2020 9:14

    A není to jedno, co to bude? Já tam vidím holku, na té žluté fotce se to prostě nedá přehlédnout ... Hlavně, aby bylo mimčo zdravé. To je mnohem důležitější než znalost pohlaví před porodem.

  • U kluka by jsi ty kulky fakt neprehledla. Jsou v tom 24tt už dost výrazné. Věřila bych doktorům, než v mnoha případech zboznemu přání dalších členů rodiny, aby to byl kluk.

  • Na UZ jsou celkem jasne videt pysky. Mam 2 kluky a ver mi, ze koule vypadaji uplne jinak. A hlavne se tes na miminko a prestan se stresovat pohlavim a tim, co do tebe hrne okoli 😉

  • WojKa20.2.2020 9:08

    Asi bych věřila doktorům. Tady asi nebudou větší odborníci. Já osobně mám čtyři děti a u všech se doktoři trefili. Ale na druhou stranu mojí tetě tvrdil doktor až do porodu, že bude mít chlapečka a narodila se holčička. Takže kdo ví?

  • Taky vidím holčičku, teď jsem viděla své miminko na utz a tam bylo vidět něco jiného 😉 a nevadí že je to holčička, hlavně že bude zdravá. Já si šíleně přála chlapečka, narodila se mi holčička a nakonec jsem za ní byla ráda. Je úžasná 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist