Je můj přítel úchyl?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #436694 17.12.2020 21:03

Dobrý den,
mám velké obavy ohledně sexuálních přání mého přítele. Je jeho sexuální chování normální, nebo je úchyl? Děkuji za jakoukoliv odpověď.
S přítelem spolu chodíme již dva roky (mně je 17 let, jemu 19). Rok spolu už máme i sex. Všechno bylo v pořádku, zatím se spíše poznáváme, nejsme zkušení, ale poslední tři měsíce mě znepokojuje jeho oblíbená sexuální praktika. Nejsem si jistá, jestli je to úplně normální. Spíše mně to přijde úchylné.
Při předehře před samotnou souloží mi chce pokaždé lízat zadek. Když mě o to prosil asi už po páté, tak jelikož ho miluji, tak jsem k tomu svolila. A od té doby to chce dělat před každým sexem. Prý ho můj zadek moc rajcuje a podle svých slov zažívá velké vnitřní uspokojení.
Zkrátka když máme sex, tak během předehry, po líbání a svlékání se, si kleknu na všechny čtyři, vyšpulím zadek a přítel mi ho líže. Vydrží to dělat i 20 minut a nechce přestat. Teprve potom následuje samotná soulož. Mně to nijak nevzrušuje, ani nevadí, abych se přiznala. Jen mi to přijde divné, lízat někomu zrovna tento otvor.
Vůbec tedy nevím, co si mám o svém příteli myslet. Anální sex jako takový po mně ještě nikdy nechtěl, ani se na to nezeptal. Přijde mi divné hlavně to, že se mě ani nezeptá, jestli jsem se umyla, nebo jestli jsem třeba nebyla před chvílí na velké. Je mu to prostě jedno.
Co si o tom všem myslíte? Je to normální sexuální chování, nebo můj přítel potřebuje odbornou pomoc? Není tohle už zvrácenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to v pořádku. Jmenuje se to Rimm Job/Rimming. Ale je jen na vás, jak se domluvíte. Pokud ti to přijde z jeho strany nechutné, tak byste si o tom měli promluvit.
    Ale obecně platí, že cokoli je oběma stranám příjemné, je v pořádku. A jsou rozhodně mnohem větší úchylárny než zrovna tato.
    Je to na vás.

  • Souhlasim s predchozim komentarem. Je tolik ruznych veci co se da delat, co cloveka vzrusuje. Nekdomu prijde uchylny i obycejny oralni sex, nekomu dela poteseni si nacpat do zadku okurku :-D a prijde mu to ok. Myslim ze neni nikde dana nejaka mira co je a co neni uchylne. Vzdy je to o cloveku a taky o komunikaci ve vztahu. Jestli ti neco neni prijemne nebo se ti nelibi, mela bys mu to rict a ne drzet jen kvuli tomu ze ho milujes a chces mu udelat radost.
    Kdyz se podivas na nejake pornostranky, najdes tisice veci, proti kterym muze byt lizani zadku obycejna pusinka na tvar. :-D
    A jinak, ja to delam taky a manzel mne obcas take. Neprijde mi ze jsme uchylni. Umime si uzit moznosti a nedělat jen ,,sup sem sup tam,,. Ale trvalo nez jsme k tomu dosli, asi nejakych 7 let vztahu, stejne tak jsme si prvni sexualni pomucky a hracky nekupovali hned po prvnich dvou letech co jsme spolu chodili. :-D

  • Můj bývalý mi cucal palce u nohou. Líbily se mu moje nohy a rád se s nimi mazlil. Pokud nechce abys dělala něco co nechceš, tak to neřeš. Buď ráda, že ví co ho vzrušuje a jak si může okořenit sex.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist