Je moznost tehotenstvi i pres negativni TT?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #383735 25.3.2018 18:08

Dobre odpoledne, chtela bych pozadat o vas nazor.
Mam nepravidelnou ms, obcas vyvolavanou hormony. Posledni dobou se mi zacala ustalovat i bez hormonu. Dnes jsem 31.dc a ms porad nikde. Delala jsem si test ale je negativni. I presto na sobe ale pocituji jine pocity nez obvykle. Velke kolisani nalad a takovych pocitu a nervozity, casta unava, treba i behem dopoledne po dostatecnem spanku v noci. Krome toho mi nedelaji dobre nektere pachy, s jidlem je to take zvlastni - bud nemam chut jist vubec anebo naopak bych jedla jedno pres druhe. Dnes rano jsem se svlekla pred manzelem a vyvalil na me ze musim byt tehotna, protoze jsem mela ponekud velke nabehnute bradavky. Vcera jsem mela vecer takove lehke krece v podbrisku, dnes odpoledne take, jinak zadne bolesti nebo neprijemne pocity. Vytok casty, mlecny a kremove konzistence...kdyz jsem si ale v patek a take dneska delala test, nebylo na nem nic. Taktez nepocituji zadne napeti v prsou, (jak obvykle tehotne uvadeji) ale take na druhou stranu nemam zadne jinejinPMS obvykle PMS. Nemyslete si ze si pocity vsugerovavam, ba naopak - snazime se uz hodne dlouho a sugesce uz sem si zazila dost. Ted posledni mesic, dva jsem se naopak uplne prestala na dite nejak soustredit, zacala jsem spis myslet sama na sebe a prestala jsem se pozorovat. Ale posledni dny me vyvadeji z miry protoze se citim nejak jinak, i psychicky, proste je to jine nez obvykle pred MS mivam.
Je tedy mozne ze i pres to ze je ted test negativni bych mohla byt tehotna?
Diky za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk25.3.2018 18:32

    Odpověď ti asi nedám, ale napadá mě, že když by ty příznaky souvisely s tehu, mělo by se už na testu něco ukázat. Ale je to jen můj laickej názor. Já když si dělala test, vždy to bylo na základě určitých signálů a pak jsem na tom testu už měla dvě jasný čárky. Ale třeba je to úplně jinak, držím palce!

  • Víš kdy jsi měla ovulaci? A co třeba dojít k dr. na krev?

  • sisterrys25.3.2018 22:56

    Záleží, kdy jsi měla ovulaci. Já jsem třeba u druhého těhotenství měla cyklus 29-31 dní. 31dc ms nikde, bylo mi trochu blbě od žaludku, tak jsem si říkala asi viróza a taky bylo dost stresu, tak jsem čekala, že se ms může zpozdit. 36dc jsem si udělala test, nic, blbě mi bylo stále. Až 41dc byl na testu duch. Ovulace se zpozdila zhruba o 10 dní (na základě sexu a i utz). Pokud máš cykly nepravidelné, tak 31dc může být na test v pohodě brzo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist