Je možné těhotenství? lehce pozitivní test?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #406631 8.5.2020 10:41

Dobrý den, omlouvám se, asi budu jedna z tisíce, která se ptá. V úterý ráno mi vyšel velmi slabě pozitivní test (takový dušík, ale viditelný). Dnes (pátek) jsem testovala ve dvě ráno, test byl úplně negativní. A dopoledne byl test lehounce pozitivní (jeden mi zbyl, vím, že to bylo zbytečné, ale nedalo mi to). Nerozumím tomu. Dle lékařů mi nedozrávají vajíčka. Neberu žádnou medikaci. Ani nevím, kdy mám mít menstruaci, cyklus je mezi 30 a 60 dny, nyní 37. den. Máme rok a půl staré dítě, za pomoci lékařů, cesta k němu byla dlouhá a velice trnitá, trvala roky. Další bychom si moc přáli, ale znovu tu lékařskou cestu již absolvovat nechceme. Pocitově jsem, jako by měla menstruace přijít. A moje otázka zní, měl někdo lehce pozitivní test, pak negativní, pak zase lehce pozitivní? Tonoucí se stébla chytá. Moc Vám děkuji za zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • birknerka8.5.2020 11:45

    Tvoje fotka testu je ale řekla bych zcela jednoznačná ;-). Stát se může v dalších dnech cokoliv, ale je celkem pěkně již pozitivní.

  • Berun8.5.2020 10:43

    Ahoj,pokud jsi ms nedostala a jeden test vyjde negativní a na dalším duch,zkusila bych test třeba až za 2-3 dny, pokud jsi těhotná,bude test za 3 dny určitě pozitivní. Někdy se uvádí,že může test ukazovat ducha,pokud má žena cystu nebo se jedná o biochemické těhotenství. Přeji ti pozitivní test a hlavu vzhůru :) určitě těhotenství brzy přijde,hlavně myslet pozitivně.

  • Ahoj!
    Nádhera, to vyjde! Právě se mi stalo to stejné:) Dítě 1,5roku, dlouho očekávané a pomocí doktorů a teď překvapení:)

  • petulinkaa138.5.2020 21:47

    I když je to těžké, zkus tak dva dny vydržet a potom test udělat znovu a nejlépe rapidclear nebo od dr. Maxe. Tohle se mi kdysi taky stalo a nedopadlo to, u každé je to jiné, test máš ale pěkně pozitivní, neztrácela bych naději a ze cesta k prvnímu mimcu byla trnitá neznamená, že podruhé to nemůže být jinak ;-) drzim palce :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist