Je mi smutno...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30712 13.3.2011 18:04

Ahoj holky,potrebuji se jen vykecat, je mi prostě smutno, patřím mezi snažilky a zatím nic, nějak se prostě nedaří. Jenže teď přišla má švagrová s tím,že je těhotná (už doma jednoho prcka mají), včera mi zdělila kamarádka,že je těhotná (také podruhé),sestřenice také přišla s tím,že je těhotná a kamarád mého manžela se také pochlubil,že čekají rodinu, všem to samozřejmě strašně přeji, ale zároveň jim to strašně závidím.... Co mám dělat, abych byla v jejich přítomnosti v pohodě a neprožívala to jako zradu vůči sobě? Dost se za to stydím a hlavně nechci stresovat... Ach jo, všem okolo se daří a my stále nic....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlavu vzhuru děvče!!Taky se dočkáme.Říkej si,že v tom nejsi sama.Opravdu je nás víc.A přej a bude Ti přáno hm??

  • Ahojky vím, je to moc těžké, ale hlavu vzhůru, jak dlouho se snažíte? Co zkusit ovu testy, měřit si bazálku. Moc neporadím. Sma patřím mezi snazilky, včera byl karneval, mám pětiletého prcka, sestra má teď pomalu roční holčičku, pomalu celoud obu jsem jí měla v náruči, měla jsem co dělat, abych nebulela, občas jsem cítila jak ta slza ukápla. Dneska jsme byli v kostele, po asi třech letech, ale byla mše za prarodiče a když jsme tam byly, tak jsem to nezvládla a rozbulela jsem se, ještě že to nikdo nepostřehl. Hodně kamarádek je těhotných já nic. Takže nemám co poradit, jen Ti přeji v brzké době dvě čárečky na testu a hodně štěstí, jednou to dopadnout prostě musí.

  • Nevěš hlavu. Jedinou útěhou ti asi bude to že nás je spousta. Mám uplně to samé. Jedna kamarádka už je v třetím trimestru a další dvě mi stihly oznámit že už jsou těhotné. Prostě to tak je. Raduj se z maličkostí jako je pravidelný cyklus. Věř, že jednu dobu jsem se nemohla radovat ani z toho , a byla to hrozná beznaděj. Ale teď kdy se u mě všechno zpravilo tak už záleží jenom na štěstí. Musíme v to věřit. Pohoda, hlavně pohodu a žádná stres. Dočkáme se.

  • alimos13.3.2011 19:13

    Já mám dnes podobné pocity. Člověk to někdy zvládá v pohodě a pak to na něj padne, že by nejradši vyřval na celej svět: Proč zrovna já? Co jsem komu provedla. Chápu a myslím, že se za tyhle pocity nemusíš stydět, jsou přirozené a cítí je někdy každá snažilka. Aj já. Také jsem dostala odpověď přej a bude ti přáno. O tom to ale není. Člověk to ostatním samozřejmě přeje, jen kdyby v sobě taky jeden zázrak nosil, tak by to bylo snažší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist