Je TT normální nebo je vadný?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #276499 22.4.2017 11:48

Ahoj holky, dělám si ob den tt a na tom včerejším se mi zjevil duch. Problém je, že je druhá čárka silnější (širší, tlustší). Je to normální nebo vadný test? Testovat budu zase zitra. Víte jak to je, nedá mi to, tak vám píšu o vaše zkušenosti :). Dodám, že test dělaný asi 12dpo. Prosím "nekárejte" mě, že testuji před vynechanou MS :D

Tak jen doplním. Tento test na fotce jsem nevyhodila a dnes už je úplně čistý, duch, nebo co to, zmizel. Takže to byla jen rozpita barva :-D.. a dneska (asi) 14dpo, na testu bílí, kdyby zajímalo... díky moc za odpovědi :-)

*na testu bílo (telefon mě opravuje) :-)

  • 23.04.2017 20:02:45 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě přijde jako vadný... Nějak divně rozpitá ta barva...
    No, uvidíš za den, dva :-) Držím palce ať ms nedorazí! :-)

  • No nevím, s těmahle testama zkušenost nemám, zkus za dva dny a uvidíš ... když bude čárka silnější, je to jasný ;-) ... a testování před ms? ... jsi dobrá že držíš do 12dpo, já už chtěla nejradši testovat 8dpo :D ...tak buď v klidu :-)

  • Borlova22.4.2017 13:13

    Je to divný. Ale já na mém monitoru u PC vidím tedy to světle růžové i u té kontrolní čárky z každé strany. Takže možná je to spíš jen nějaké označení při výrobě které vylezlo na povrch. A u té testovací čárky vidím právě sněhobílý ten střed široký jako ta kontrolní čárka a na stranách toho ducha. Určitě bych koupila jiný test, myslím si, že to není pozitivita, ale vadný test.

  • Já vidím dvě světlé a třetí tmavou :-DJe to vadný test,doporučuji Dr.max.Neměla by jsi testovat každý den,protože budeš za 1 ve stresu a za 2 hcg roste obden ;-)Stejně,ale budeš dělat po svém,že?;-)

  • A není to jedno? I kdyby tam byly dvě čárky, pořád může odejít s ms. Proto se doporučuje testovat po ms, není to ze srandy. I když ti řekněme, že to je pozitivní test, tak co? My to těhotenství neovlivnime. Já duchy nehledam, tohle dvě čárky nejsou, takže zatím smůla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist