Jaký protein?

Otázku položila: GitulkaV 1.12.2020 23:14

Zdravím, jaký protein by jste mi doporučili? Začala jsem víc cvičit a na všech stránkách ho doporučují. Chtěla bych kvalitní produkt, bez lepku, díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Protein = bílkovina. Bílkoviny jsou např. v mase, vejcích, mléčných výrobcích jako tvaroh, sýr. Vždycky by to mělo být uvedeno na obalu. Jestli jsi jen začala více cvičit, není potřeba hned drasticky měnit jídelníček či zařazovat doplňky stravy. Teda pokud nejsi vegetarián nebo vegan, tam by to chtělo se na to více zaměřit. Prostě jez zdravě, a nediv se, že po cvičení budeš mít větší hlad, tělo spálí víc energie, tak je normální, že jí musíš i víc přijmout v potravě. Zkus si na interentu přečíst spíš články o zdravé a vyvážené stravě, najdou se i vzozové jídleníčky. Kdyby chtěl něco víc, tak pak bych ti doporučila obrátit se přímo na nějakého výživového (nutričního) poradce;-)

  • Dobrý večer, já si kupuju VEGAN superprotein, je dobrý na doplnění bílkoviny během dne a po cvičení pro urychlení regenerace. Z proteinu si míchám nápoj a piju ho buď čistý nebo si ho mixuju s ovocem. Trvalo mi ale než jsem narazila na chuťově dobrý protein s kvalitním složením.

  • dzusinka7.12.2020 22:24

    Kuřecí, hovězí, vepřový, krůtí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist