Jaký je váš názor na mladšího partnera?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348519 20.2.2016 21:25

Dobrý večer, chtěla bych vědět, jaký na to máte názor. Je mi 42 let, jsem rozvedená a z manželství mám dvě děti (8 a 10 let). Nevím, jak se to stalo, ale šíleně jsem se zamilovala do nového partnera a připadám si, jako by mi bylo 20. Problém je ale v tom, že mu je 19 let. Má vlastní dům a stará se o mě i mé děti. Je totiž profesionální sportovec a o peníze nouzi rozhodně nemá. Tak šťastně jako teď jsem se ještě nikdy necítila a to ze tří důvodů: jsem s ním těhotná a když jsem mu to oznámila, byl nadšením celý bez sebe a řekl mi, že si mě chce v létě vzít. Za třetí dostal nabídku z Itálie, kde mu nabízí 5 krát větší plat než v ČR a po svatbě se tam se mnou chce usadit. Jsem zamilovaná jako puberťačka a pořád tomu nevěřím, že mě životní štěstí potkalo až ve 42 letech. Vážně si teď připadám na 20 let, jak se mi všechno daří, úplně mě to omládlo. Nepopsatelný pocit. Samozřejmě jsem mu na všechno odpověděla ano, vůbec jsem neváhala. Přesto by mě zajímal váš názor, protože je pravdou, že jsem pod velkým vlivem emocí. Připadám si totiž jako továrna na endorfiny, tak nevím, jestli dovedu racionálně uvažovat. Děkuji za jakýkoliv názor :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8920.2.2016 21:39

    Vždy je to o tom, jak si lidi sednou, jak si rozumí, atd. A je jedno, kolik komu je, kdo je starší a o kolik :)

    Manžel měl vždy třeba o 10 let starší ženy, že mu to prostě vyhovuje. Najednou potkal mě, vzal si mě a máme spolu 2 děti. Jsem o 7,5 měsíce mladší :)

    Kamarádka má přítele ve věku své mamky. Takže o věku to prostě není ;)

  • Asi mě vymínusují ale nepřijde mi to normální, 10 let bych ještě pochopila ale vek kdy ty sama by si mohla byt jeho matkou fakt ne, každopádně je dobre ze se takhle citis a neni to ze bych ti to nepřála ale jak se říká nic netrvá věčně, on je fakt mladý a časem bude chtit neco jineho,ale treba se pletu a i takové veci se stávají ze to vydrží, co na to říkají děti ze jejich budoucí tatínek je jen o 9 let starší? Me by to bylo teda hodně trapny vůči dětem a lidi si taky asi poví svoje.... Samozřejmě ze vas jejich názor zajímat nemusí ale děti to budou poslouchat.... Ja bych nic takovýho nedopustila... tak at vám to vydrží a užívej stesti

  • Ufffff....pokud to není sranda....tak bych to moc světle neviděla....něco podobného se stalo mé matce...bylo 45 let a začala si s klukem v mým věku....v té době mu bylo 21 let....užívala si ty chvilky, ostatním přišla trapná...vydrželo jim to asi rok a půl...kdy rok to skrývali...a půl roku už to netajili...ale hošana to přestalo bavit...vrstevníci si ho dobírali....a měli o něj zájem mladší slečny....a tak to ani jeden nevydrželi a šli raději od sebe ;-) Třeba to u tebe bude jinak...ale raději bych se držela při zemi a snesla se dolů z toho obláčku na kterém právě jsi...pro jistotu :-D

  • Musím říct, že pokud by to bylo obráceně, tak je to v naprostém pořádku. Chlapa budou plácat po ramenou a budou všichni nadšení.
    Nikdo nikdy neví, co se může stát. Může se Vám stát, že budete mít stejně starého partnera a najde si o 20 let mladší.
    Spíš bych asi byla nesvá přestěhovat děti do cizí země, kde nebudou umět jazyk a nebudou tam mít své kamarády, známé atd.
    Ale uvidíte, držím Vám pěsti ať je vše jak si přejete a ať se Vám daří!

  • Já k tomu řeknu jen jedno a to, že KAŽDÝ JE SVÉHO ŠTĚSTÍ STRŮJCEM! Pokud je tobě dobře a dětem taky a nebude jim vadit stěhování do ciziny, tak proč ne? Já bych spíš než na řeči ostatních přemýšlela, jestli to neodnesou ty děti. Stěhování do ciziny je velký krok. Bohužel je i riziko, že ho vztah omrzí, ale to riziko, je u všech vztahů roky, neroky. Každopádně Ti přeji, ať jsi šťastná.

  • no,...těžko říct. já asi moc radit nemůžu, mě, až bude jako vám, tak mému synovi bude 22...tudíž starší než váš přítel, takže pro mě nepředstavitelné..
    z druhé strany, asi jste spolu nějakou dobu, poznala jste, že bude nejspíše dobrým otcem, ikdyž dvacetiletí kluci jdou dost často nevybití, ale věřím, že jsou i výjimky, těžko říct zda je i ten váš vyjímkou.pravda je ta, že 20let rozdíl je dost...co jeho rodina?co vaše rodina?co děti?jak se dívá ex na to, že bude takhle mladý kluk pomáhat s výchovou jeho dětí?

  • Ahoj :) asi tě můj názor taky nepotěší. Je mi sice jen 22, ale dokážu si představit, co kluci mladší než já a v mým věku vyvádí. Teď jste sice zamilovaní, ale mysli do budoucnosti.. On se bude chtít bavit s vrstevníky, bude chtít chodit na party, posedět s přáteli a jejich přítelkyněmi.. Nemyslím, že bude chtít s sebou brát svou přítelkyni, ve věku jejich matek a ani, že ostatní o takovou společnost budou stát. Jedná se o úplně jinou generaci lidí. Pochybuju, že je chlapec v 19 vybouřený a že mu tohle nadšení vydrží do staří. Teď sice ,,zabodoval,, u starší a zkušenější paní, ale nemyslím, že tohohle názoru se bude držet napořád. Řekla, bych že je to jen úlet mladého kluka... Ale třeba se mýlím.
    Upřímně, kdyby s něčím takovým přišla moje máma, tak bych to asi těžko překousla.

  • A ja Vám to moc přeji.. Ano není úplně obvykle mit takový vekovy rozdíl - opačný.
    Partner je mladý, ale to neznamená, ze bude chtít někdy v životě blbnout. Ono ti sportovci mají často jiny pohled na život a asi nad tím také musel hodně přemýšlet. Chce si Vas vzít, odstěhovat se s Vami do Italie, čekáte miminko.. Možná to bude náročné v cizině, ale také nemusí.. Možná ho omrzíte, ale to se stejně může stát i Vám a normálním parům blíž k sobě věkově. Vy jste se rozhodla a ted jen ať se Vás štěstí drží a jste moc šťastni 😉❤

  • Dost věci tu už padlo, ale ja se zeptam - co na to děti, že by měly opustit své kamarády ve škole i jinde a odejít někam pryč, kde se nebudou umět domluvit?
    Osobně bych do toho vztahu nesla, vám bude 50, jemu sotva 30. Mladej chlap plnej sil, ztahana ženská od 3 děti. Pokud je profi sportovec asi se tak moc doma ani zdržovat nebude.

  • Tak tohle je snad sen skoro každé starší ženy, ovšem nevím, jak moc převeditelný do skutečnosti, nic takového jsem nezažila :-) Poznala jsem jen jednoho jediného partnera, o 7 let staršího, potkala jsem ho ve 20ti. Nicméně, pokud jde o fyzickou přitažlivost, jednoduše, kdo mě tak zaujme platonicky bokem, tak do 30ti let to byly většinou starší muži a to i o dost, ale po 30ce už to jsou často o dost mladší, takže tak. Mám kamaráda, v mém věku, které ho to přitahuje pouze ke starším partnerkám, ač o ženy na jednu noc nemá nouze, dokonce i o velmi mladé,, pro vztah si vybírá pouze mezi staršími a určitě to má složitější, nějakou přesvědčit. Před lety jsem četla jednu knížku, která mě zaujala, jmenuje se Hester, aneb o čem ženy sní, věkový rozdíl tam byl ještě větší, nechci prozrazovat děj, ale tam musela nakonec žena přesvědčovat partnera, že je pro ni dost dobrý-ani náhodou to nebylo naopak. (Partner tam byl myslím buď stejně starý nebo dokonce mladší, než její, již dospělé, děti. Možná to tak bylo i snazší, díky tomu, že děti už byly odrostlé. Nechci soudit, se soudem se asi budeš potkávat často, společnost vždy negativně zaujme, když se něco vymyká normálu, takže hodně štěstí :-)

  • já bych to viděla tak, že pokud jsi šťastná tak si to užívej!!!!

  • Spolužák mého muže si taky našel starší ženu o 15-20 let, nevím přesně. Ona má dospělé děti(už je babička) a spolu děti neměli. A už to trvá tak 10 let, možný dýl. Je to neobvyklé, ale ta paní vypadá dobře, takže vedle sebe nevypadají jako matka a syn. A i kdyby to u vás nebylo napořád, tak ted si to uzívejte :-)

  • Nooo....pokud si šťasná, tak si teď užívej života, co bude za rok, dva, Ti nikdo neřekne, ale do ciziny bych se teda rozhodně nestěhovala. Znám z okolí takové případy a vydrželo jim to max.2roky, kluk se prostě "odmiloval" a bylo po lásce, ale samozřejmě to nemusí být tvůj případ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist