Jaký čaj v těhu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52120 16.2.2012 15:58

Holky, jaký čaj můžu pít? Černý a zelený asi omezeně, že jo? Co bílý? Rooibos? Jsem čajová, děkuji za odpověd.

Holky, tak si představte ten těhu čajík od Teekane jsem v DM nenašla. Tak jsem šla naproti do bio prodejny, a tam jsem nějaký našla, ale nevím, jestli mi bude chitnat... Radši bych ten od Teekane, když tolika vám chutná. A ještě mám dotaz-nevíte, jak je to s mátou? Můžu mátový čaj?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8916.2.2012 16:00

    Já čaje nijak neomezovala. Pokud to budeš střídat, nemělo by nic vadit :) Víc ale pij ovocné :)

  • Já jsem celé těhu pila těhotenský čaj, moc mi chutnal čaj od teekannee a bílý čaj. Jinak bych je taky moc neomezovala, jen pozor na zelený a černý, obsahují dost kofeinu, takže ty bych pila jen tak 2 šálky denně :-D

  • Ty čaje jsou asi všechny v pohodě, jen si najdi obsahy kofeinu aby jsi věděla kolik ho můžeš. Já si umím dát kávu jednou za čas takže to je jediný problém kofein, jo a bílý taky obsahuje kofein. Ten těhotenský od teekane je opravdu dobrý tak zkus ještě ten :-)

  • Jen pro upřesnění bílý, zelený i černý čaj je ze stejné rostlinky, jen je jinak upravovaný. Takže bílý čaj spadá do stejné kategorie jako černý a zelený (a pokud jsi se rozhodla omezovat kofein musíš omezit i ten bílý). Roibos je úplně bez problému není to čaj - dělá se z kůry nějakého stromu. Já jsem čajařka a v těhotenství jsem se nijak zvlášť neomezovala, ale pokud máš problémy s tlakem tak se vyvaruj i toho bílého.

  • Taky jsem přesedlala na čaje, ale já byla těžká kafařka (denně 3 kávy byla běžná dávka), ted ale nemůžu kafe ani vidět a Caru jsem nepřišla nějak nachuť. Piju právě bylinkový od Pickwicku(ten mi moc chutná), pak si dávám právě Tekanee pro těhule a závislost mám na bílém od Pickwicku (ty zvládnu i 2 hrnky denně). Jinak ostatní tekutiny - ted právě jsem ve stádiu, když si dám cokoli jiného než čaj nebo obyč.studenou vodu, tak mě pálí žáha. Užívej těhulkování a zdravíčko pro mimíška!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist