Jakou zn. porodnických vložek, intimního gelu, gelu na hojení hráze?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91492 5.3.2013 22:18

Prosím maminky o radu, jakou zn.porodnických vložek dle svých zkušeností doporučujete.
Jaký si koupit sebou gel na intimní hygienu a na hojení hráze???
Na intimní hygienu nyní používám jen čistou vodu, je to nejlepší.

Děkuji moc za rady všem:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Porodnické vložky doporučuji Batist. Jsou delší než Samu mini, o kousek i širší a přitom uprostřed natvarované. s těma sem neměla problém s protečením.
    Gel na hojení hráze sem nepoužívala, ale nebyl důvod (první porod bez nástřihu, druhý císařem). Jako intimní mýdlo sem používala klasický Lactacyd.

  • Ja jsem si vlozky kupovala vzdy v lekarne a vim,ze jedny byly delsi a jedny kratsi a ted si dam bacha a koupim ty delsi. Na hojeni jsem mela mast od weledy,ale moc mi nepomahala, pak mi porodni asistentka na siti poradila at si koupim ten sprej chlorophyl/nevim uz jak se to pise) a ten mi fakt pomohl, sice to hodne barvi,ale jestli bude potreba,tak si ho koupim i tedka po porodu. A co se tyce gelu,tak ja mela lactacyd,ale moc jsem ho nepouzivala,mela jsem pocit,ze me lehce stipe a cista voda byla lepsi,hlavne proto ze jsem se ze zacatku myla nekolikrat denne.

  • Ahoj, porodnické vložky jsme měla samu od Hartman , na intymní hygienu lactacyd a gel na hojení hráze MITHRA od Nobilis tillia - ten byl teda super, ten moc a moc doporučuju, navíc i hezky chladil.

  • Hanca2566.3.2013 10:31

    Ahojky, vložky jsem měla Samu od Hartmannu, byly v pohodě a gen na intimní hygienu mám z FIN Clubu, na hojení hráze jsem nic nepoužívala a to jsem byla šitá jako blázen.

  • Martasek896.3.2013 10:31

    Já si vložky kupovala taky v lékárně, intim gel jsme měla z AVONu a na hráz gel z dubové kůry, je výborný na to :)

  • ahoj já používala vložky z lékárny od Hartmannu, asi ty kratší tuším. Protože v porodce mě stejně sestřičky řekli že šití musí dýchat a ne je zakrývat vložkou! Jen na noc jsem dávala víc vložek a pod sebe přebalovací podložku ;-)Mýdlo na int. hyg. jsem používala Laktacid a na hojení hráze dubovou kůru (odvar) je to levný a léty prověřený lék ;-):-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist