Jaké vložky v šestinedělí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #87417 2.3.2013 10:32

Ahoj děvčasta, můžete mi některá prozradit, jaké jste kupovali vložky v šestinedělí? Já třeba nemám ráda tlusté vložky. Ale co vím, tak mají být nějaké savé. Na menstruaci jsem používala ALWAYS ultra sensitive (http://www.lekarna.cz/always-ultra-sensitive-sup-plus-duo-16/#utm_source=zbozi.cz). Stačilo by to na očistky,nebo jsou lepší koupit nějaké tlustější? Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dokud byly očistky silné, používala jsem i doma porodnické vložky a síťované kalhotky, aby vše luftovalo (není tam žádný igelit). Ale když jsme šli ven nebo k doktorovi, brala jsem si kalsickou alwaysku. Ale doma pak zase tu tlustou porodnickou. Až když už šlo hlavně o špinění, tak jsme používala alwaysky nebo intimky.

  • Ahojky, já jsem používala ty porodnické pouze v porodnici, doma jsem pak používala klasice always, jsem zvyklá nosit tampóny a ty porodnické pro mne byly utrpení. Ale po porodu jsem neměla skoro žádné poranění, očistky jsem tedy pak měla celé šestinedělí docela silné.

  • divej se tam jde hlavne o to, aby byly maximalne prodysne. coz ty menstruacni moc nejsou. nejlepsi je skocit do lekarny a koupit opravdu porodnicke vlozky, aspon na ty prvni dva tydny, nez se zahojis. pak uz muzes pouzivat klidne menstruacni. ja ted pouzivam vlozky jessa, kupuju v DM, mam ty ultra save na noc. jsou menstruacni, ale na tenhle ucel ocistku se dobre hodi..

  • já používala porodnické Batist - jsou delší než Samu mini a i trochu tvarované. měla sem je i na doma asi 3 týdny po porodu, pak sem přešla na normální vložky. i doma sem asi 10dní používala i sítované kalhotky - ty jediné mi nevadily do jizy po císaři. pak sem přešla na obyčejné typu Always. bude záležet i na tom, zda budeš při porodu šitá - pokud ano, je lepší aby šití mohlo větrat, používat ty porodnické vložky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist