Jaké tampony ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438677 15.9.2021 18:34

Zdravím, už dlouho chci vyzkoušet tampony teď mi bude 15 let a mesntruaci mam asi od 12. Rozhodla jsem se, ze si je zítra půjdu koupit,ale vůbec nevím jaké, jestli ob, tampax nebo i jinou značku… Které by jste mi doporučili vy ? Nebo které vyhovují nejvice vam a doporučili by jste mi je? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem taky začínala s tampóny od OB mini a tampony OB používam už hodně dlouho. Zkoušela jsem už i kalíšek ale s nim mi to zatim moc nejde. Zustavam furt u tamponu.

  • macicekkajik15.9.2021 18:54

    Když jsem používala tampóny, tak jsem kupovala ty z Lídlu a byla jsem spokojená. Přešla jsem na kalíšek a jsem naprosto spokojená.

  • Značka je celkem jedno. Hlavní je vybrat si jestli chceš aplikátor nebo ne. Určitě nejdříve vol velikost mini, po čase můžeš i normal. Mě se v nejlépe zaváděly Ob procomfort. Mají takový speciální povrch. Pokud chceš s aplikatorem vol značku Tampax. Hlavní je ta velikost a značku si klidně můžeš vybrat i podle obalu:-D. Časem přijdeš na to co ti vyhovuje.

  • OB nedoporučuju, hrozně mě tam dole vysušovaly a svědilo to. Dobrý byly Naturella, ale jsou parfemovaný, což neni nejlepší. Teď jsem si koupila jako nouzovku Kotex Ultra Sorb (ano, vybírala jsem taky podle obalu :D ) a taky jsem je viděla u mamky na záchodě a cena mi přišla taky fajn. Ale na začátku jsem měla Tampax mini, bylo to balení po 8, takže dost malý, ale měla jsem je jenom na koupání, pak jsem radši používala bez aplikátoru, ale na začátky byl aplikátor fajn. Už mám pár let kalíšek, ale tampóny mám jako takovou záchranu, kdyby náhodou :) Klidně můžeš vyzkoušet postupně víc značek a uvidíš, co ti bude vyhovovat, každá jsme jiná.

  • Klidne si kup pro zacatek vice znacek, at Te to neodradi hned ze startu. Treba tampon s aplikatorem u me nikdy nefungoval. OB tampony mi prijdou fajn kvuli tomu, ze jsou pevny, pri zavadeni drzi tvar, jine znacky se jakoby deformuji a spatne se s nimi manipuluje. Urcite si kup ty nejmensi, tedy mini. A treba Kotex je taky fajn, maji pekny barevny obaly. Muzes zkusit i ruzne pozice pro zavadeni, kdyz Ti to nepujde na zachode, klidne zkousej ve vane. Ze zacatku Te to bude vevnitr tlacit, je potreba najit tu spravnou hloubku, kdyz tlaci, je malo zaveden. Hlidej si snurku, ta musi byt vzdy venku, ale dej si ji k pipine, at Ti treba kalhotky za ni netahaji, to by nebylo prijemny. Urcite to zvladnes. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist