Jaká je nejlepší poloha při prvním sexu?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #6668 17.10.2012 21:09

Zdravím womenzonky, :)
mám dotaz,který vychází už z úvodní otázky. Jakou polohu považujete za nejlepší na první sex? Já osobně si myslím,že misionář,ale ten u mě nejspíš nepůjde. Už několikrát jsme ho s přítelem zkoušeli,ale za prvé mám moc měkkou postel(takže se případně nabízí stůl) a moje reakce těla byla ta,že jsem se prostě pošoupla dozadu,čili z toho nic nebylo. :/ Potřebuju poradit a ,,na koníčka" osobně asi nemám psychicky.
Děkuju za odpovědi.

P.S.: S přítelem jsem už rok a čtvrt.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nepřemýšlet nad tím, neplánovat, pustit si na netu třeba něco erotického (ne tedy žádné tvrdé porno) to člověka napůl uvolní, k tomu lubrikační gel, dlouhou předehru a chíč udělá sám. Deka na zem a misionář je asi nejlepší. Haf, haf určitě ne, na bok je na poprvé asi dost těžké a na koníčka bych se taky necítila. Tak si to užijte :-)

  • JanaRad18.10.2012 6:53

    Když máš měkkou postel, tak si dej deku na zem a můžete na zemi misionářit......

  • Podle mě je na to nejlepší misionář. Někde se uvádí, že na koníčka, že si to jakoby určíš sama. Ale já bych na to taky neměla... A s tou měkkou postelí, i na zemi to jde když je deka
    :-)

  • Ahoj,

    s priateľom (a terajším manželom) sme to prvýkrát skúšali na gauči a v misionárovi - úplne sa to podarilo až na tretí deň snaženia, pretože ma to bolelo.. obaja sme mali 17 rokov, boli sme v druhom ročníku na gympli a boli sme spolu pol roka (otázku, kedy s prvým "sexom" začať, si síce nepoložila, ale len chcem ukázať, že u každého páru je to individuálne)..

    prvé milovanie si inak ako v misionárovi predstaviť neviem, takže na prvýkrát by som volila túto polohu.. ale keď to budete skúšať častejšie, možno sa dostanete aj do polohy, kedy budeš ty hore a nebude ti to vadiť.. skúste ešte na posteli, alebo na tej zemi, ako písala JanaRad..

    a samozrejme, aby po prvom milovaní neprišli negatívne pocity a obavy, je dobré myslieť na antikoncepciu skôr, než začnete ;)

    držím palce!

  • No, já Ti můžu říct, že při prvním milování v 17ti letech jsem zažila polohu na koníčka a tu můžu vřele doporučit. Netuším, proč se na ni necítíš, ale skvělé je na tom to, že si můžeš sama určovat tempo a taky hloubku zasunutí. Napoprvé se do mě přítel dostal snad jen do půlky, protože mě to potom začalo bolet, ale na podruhé už to šlo krásně. Přece jenom přítel netuší, jak Tě to bolí nebo ne a mohl by třeba více "zabrat" a mohlo by Tě to bolet.

  • Já jsem měla první sex v poloze na koníčka, ale dost to bolelo, takže ti doporučuju misionáře, doteď mám tu polohu ráda na začátku sexu, protože je taková umazlená... Pak dáme vždycky změnu. Ale pro první sex ideální. :) Užijte si to děti :D

  • Předpokládám, že si ročník 96, tak bych ti řekla, že máš ještě na sex čas, ale to si asi slyšet nechtěla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist