Jak zvladate prohlidky u gynekologa?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390298 14.5.2018 18:56

Ahoj holky, mam na vas takovou pikantni otazku😁
Jak zvladate prohlidky na gynekologii? Ja to vubec nedavam. Jsem vzdycky strasne vystresovana, jeste kdyz na vas saha cizi clovek, v mem pripade chlap...nezvladam to. Mate nejake rady?
PS : mamka mi nechce dovolit chodit k doktorce - zene

  • 15.05.2018 13:48:34 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Úplně normálně:-D je to doktor a tím to hasne :-D
    Časem si zvykneš, když jsem byla mladší tak ze začátku jsem byla taky nervní :-D
    Jinak k žensky bych nešla ani náhodou:-D :-D

  • interstellar14.5.2018 19:01

    Já chodím k moc milé paní. Vždycky mi něco podívá, takže vyšetření vůbec nevnímám ;-). Proč ti mamka nechce dovolit chodit k ženě? Až ti bude 18, můžeš si vybrat sama.

  • Risu14.5.2018 19:19

    Ja bych teda nechtela k zenske... No a jak to prozivam? Proste cumim do stropu, snazim se to nevnimat a jen cekam az mi doktor rekne, ze je vsechno ok :-D

  • hiuhi14.5.2018 19:45

    Ja to beru tak ze to je doktor proste a hotovo. Navic muj dr je srandista ten se vzdy snazi odlehcit atmosferu vtipama apod... A co mam zkusenost s dr v tehu tak chlapi jsou daleko lepsi jak zensky. Muj nazor.

  • Mám gynekologa, muže a nikdy jsem to neřešila. Jasně, že je to zvláštní pocit, ale stejný jsem měla i u ženy. Beru to prostě tak, jak to je. On je profesionál a o nic jiného přece nejde. Navíc to vždy trvá jen chvilku.... pro mě tedy lepší než třeba zubař!!!!

  • proč ti nechce dovolit chodit k ženě?

    Já mám ženu jako dr. a už jsem si zvykla. Zvláští pocit mám jen, když se tam mám položit. Naopak jsem ráda, že chodím k ženě

  • Ja som do určitej miery nervózna u každého doktora bez rozdielu (z vyšetrenia ako takého), aký je to doktor nerozlišujem, veď ten gynekológ "ich" vidí denne tucet a s každou ďalšou zabudne ako vyzerala tá predtým... Nevidím v tom nič trápne ani sexuálne, je to proste jeho práca. Akurát teda pri doktorovi v zácviku mi nebolo všetko jedno, lebo on ešte nebol taký profesne oplieskaný a bol veeeľmi milý a sympatický... A ja tam s tým zápalom :-D Stáva sa.

  • Podle mě strašně záleží na tom, jak ti ten lékař sedne po lidské stránce. Mě třeba trvalo najít správnou lékařku poměrně dlouho. V 16 jsem byla poprvé na gyndě u staršího doktora. Byl sympatický, všechno vysvětlil, u vyšetření mluvil, takže mi to ani nepřišlo. Po roce přestal ordinovat a vzala to za něj ženská. Hrůza. Nesympatická, nikdy nic neřekla, nevysvětlila, před každým vyšetřením je stres a nervy. Měla jsem v té době nějaké problémy a chodila jsem tam častěji. Po třech návštěvách jsem to vzdala a našla si opět staršího lékaře. Za mě zas skvělý doktor, opět mi vysvětloval, mluvil, vyšetření ok. Pak jsem se přestěhovala a po předchozích zkušenostech jsem si našla doktora chlapa. A pravý opak, co před tím, úplná hrůza. Tak jsem pátrala a našla doktorku. Milá, sedla mi lidsky, jenže měla pocit, že když jsem taky ženská, že mi toho nemusí moc vysvětlovat, že některé věci jsou přece jasné. A když jsem u ní měla opět nějaké problémy a nebyla jsem se schopna dobrat řešení, našla jsem si na doporučení jinou doktorku. Tu bych za nic nevyměnila. Chodím k ní i přesto, že ordinace je stará, sestřičky protivné, při objednání čekáš skoro hodinu než tě vezmou a nikdy se tam nedovoláš na min jak 10 pokus.... Takže být tebou, vydržím a v 18 měním. Navíc pokud ti nic není, na gyndu stačí zajít jednou za rok...

  • Měla jsem gynekoložku,ale rychle jsem od ní odešla...nelíbil se mi její přistup atd..mám ted gynekologa pěkných pár let,vlastně chodila jsem kněmu u všech těhotenství a naprosto super.Všechno mi řekne ,dá fotku při každé ko a pošle mi ji na email,uklidní pokud je potřeba..I mimo těhotenství mi vše důležité řekne.popř.vysvětlí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist