Jak zaměstnat hlavu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #223908 16.8.2017 12:27

Ahojky,
28.8. mám jít na utz, jestli už tam bude srdíčko, ale potřebuju do té doby zaměstnat hlavu ať neustále neopočítávám dny. jaaaaak? :D

děkuji za vaše tipy

  • 16.08.2017 17:39:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já teda nečekám na potvrzení srdíčka, ale vůbec na otěhotnění... nicméně, čekání je stejné - já vymýšlím věci do domácnosti - dekoruju (krabičky na kapesníky, poličky, svícny atd.) opravuju co se dá, budem s manželem měnit kuchyň, tapetovat... jinak samozřejmě dovča a výlety (pro tebe na těch 14 dní stačí výlety), hledám si recepty, peču, a tak ruzně - prostě se věnuju tomu, co mě moc baví a na co bych normálně neměla čas...
    Jinak samozřejmě mi hlavu plní zaměstnání :D

  • Nevím proč, ale v mém případě vždy hlavu zaměstnala práce, nebo nějaký ty plány s partnerem. Klidně jsem ještě jezdívala na kole, na výlety autem, na dovču, dokud mi nezačalo být zle (kolem 9.-10. týdne), pak už to šlo hůř a měla jsem co dělat, abych vůbec ráno vstala. Neomezuj se, ještě pořád žij jako normálně. Můžeš, ale i nemusíš mít potom problémy s nevolnostmi a to se pak už špatně některé věci dělají ;-)

  • Je to i o uhlu pohledu - píšeš "až" za 2 týdny, přitom by bylo lepší "už" za 2 týdny.
    Co budeš dělat, az ti nebude gynekolog dělávat uz na každé pořádně, ale bdues mit jen klasické 12, 20,30 tt?
    Já to měla jak někdo píše - chodila sem do práce a tam nad myslenkama na osobní záležitosti nebyl prostor. Najednou ten čas uplynul a ani sem nevěděla jak a sla semena uzv pro potvrzení srdíčka.
    Rada na to není. Tak jak není rada na to, jak nemyslet na to, že se nedaří otěhotnět. Udělej si radost něčím pro sebe nebo miminko a užívej si to sladké tajemství.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist