Jak vydržet netestovat?

Otázku položila: alimos 14.7.2011 12:20

Ahojky snažilky
Vím, že na tohle téma už tu byla tuna příspěvků, ale taky každý měsíc svádíte boj s testem? Mám 3 nebo 4 dny (cyklus mám 29-30) do MS a můžu se zbláznit. Jak můžou být 4 dny tak dlouhé? Já vím, že každý říká, nemysli na to, ale jak? Jsem cvok?

Jo a navíc z grafu takhle brzy nic nepoznám :)

Holky moc Vám děkuji. Označila bych vás jako správné všechny, protože každá máte tak trochu pravdu. Moc moc držím palce všem, které touží po miminku a tak trochu i sobě. Děkuji a mějte se krásně ;)

Tak jsme testla a jasně jedna čárka. Navíc mi dnes klesla teplota o 2 desetiny. Jsem zklamaná, ale co se dá dělat. Měsíc není zase tak dlouhá doba. Holky s těmi dlouhými cykly to mají mnohem těžší.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je normál. Já testovala tři dny před plánovanou MS (už jsem měla tucha) a bylo to tam.

  • Singognitos, jak vydržet netestovat ti neporadím, protože já sama testovala :D Už třetí den před MS, my jsme se s přítelem nijak nesnažili, mysleli jsme podle doktorky, že to u nás bude problém, tak jsme to nechali plynout ( to bylo loni v květnu) a říkali si, že tedy podle prognozy se třeba za rok dočkáme, že otěhotněním. A najednou v srpnu přišla poslední ms a já to prostě věděla. Bylo mi jinak. Tak jsem se otestovala a pár hodin měla z výsledku místo radosti hrůzu. A teď jsem šťastná za dvouměsíční holčičku, která se tu vedle mě houpe v křesílku a slastně spinká. Tak držím palce, ať to vyjde a vydrž prďka, vydrž :)

  • Nejlepší je doma nemít testy do zásoby, to pak hrozně láká. Každopádně, využívej ten čas nejistoty k snění o miminku, k představám, že se ti usídlilo už v bříšku a jaké to bude, až se narodí-s negativním testem totiž ztratíš veškěrému takovému krásnému snění chuť a budeš akorát zklamaná, že nic a upneš se na to, že třeba test byl falešně negativní, ale už jsou v tom pochyby. Takhle neposkvrněná naděje trvá, někdy je naděje hezčí, než jistota. Já musela vydžet i víc, jak 40 dnů, než jsem testla, vždy, když jsem to nevydržela a testla už kolem 3
    6 dne, byl test negativní...Jak já záviděla těm, co mají 28denní cykly...

  • Nejsi cvok, si normální :D každá snažilka to zná a tý, který se ukáže // tak ze šílenství jich udělá ještě dalších padesát :D Já dělala 12DPO myslim a bylo to

  • seš naprosto normální :-) a bud ráda že máš tak krásný cykly já musim čekat ještě o 10 dní dýl :-((

  • to jsi nevidela tento mesic me. Vsichni tvrdily ze mam ukazkovy graf pro tehu a ono houby. Tolik testu s / a tehu zadne :( Chjo.. asi fakt lepsi kdyz nemam doma zadne testy a lekarna je zavrena :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist