Jak to bude probíhat, co rekne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407291 3.7.2019 21:14

Co rekne gynekolog, kdyz prijdu na gyndu a budu mit protrzenou blanu i kdyz jsem nemela sex.(a nebylo mi 18)
A jeste jedna otazka.. na gynekologii se chodi poprve kdyz chci začít sexuální život? Nebo je to z casti asi i na mě a mojí mamce co..?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar3.7.2019 21:32

    Gynekolog se ptá, jestli jsi měla pohlavní styk ne na stav blány. Na gynekologii se obvykle chodí po 15. roce, hlavně když zahájíš sexuální život. Pokud nejsi aktivní a nemáš potíže, můžeš klidně později. U panny se stejně dělá tak max. ultrazvuk přes břicho a nic víc nejde.

  • Gynekolog stav blány dle mě vůbec nezkoumá, jde mu hlavně o způsob, kterým tě bude vyšetřovat - jestli může použít zrcadla. Pamatuji si, jak mě ta dotěrná otázka byla nepříjemná, gynekoložka se mě konkrétně ptala, zda jsem měla pohlavní styk, rozhodně se mě neptala na to, jestli už se mi podařilo porušit blánu, či jsem měla jiný styk než pohlavní :-D

  • Je to na tobě a mamce kdy půjdeš ale do 18 let by tam podle mě měl jít každý. Je to lepší pocit když zjistíš že jsi zdravá. Gynekolog se tě zeptá jestli jsi měla sex ne jestli máš neporušenou blánu. To znamená že jsi panna. 20% dívek blánu nemá vůbec. A většina holek si ji prorazí tampony které jsou pro panny vhodné. Tím pádem jestli gynekologovi řekneš že jsi neměla sex tak tě bude vyšetřovat jako pannu protože panna jsi!!!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist