Jak si užít prázdniny bez přítele, když on má jiné plány?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322820 16.7.2015 21:58

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Nějakou dobu mám přítele (přes rok) a chtěla jsem s ním strávit prázdniny, je mi 17. Bohužel ale si našel brigádu, takže se moc nevidíme a chce jet pryč s kámošema. Strašně moc jsem se těšila, až konečně budeme moct být jen spolu a nebudeme se starat o školu zase chvíli a budeme šťastní. Nechci mu zakazovat kamarády, ale radost mi to nedělá. Pomohlo by mi, kdybych si vytvořila svůj program, ale všichni kamarádi jsou někde odjetí. Jsem zoufalá, prosím, poraďte mi. :)

  • 17.07.2015 21:03:10 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 17.07.2015 21:03:10 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pocitam, ze pritel asi nebude o moc starsi nez ty. Chapu, ze te to mrzi, ale nemuzes po mladym klukovi chtit, aby travil cas jen s tebou na ukor kamaradu. Byt tebou zkusim se s nim dohodnout na nejakem kompromisu. Co treba, ze az prijede s vyletu s kamarady, ze si udelate spolecne vylet nekam jinam? Jen vy dva?
    Mlady kluci potrebuji mit vedle sebe kamose. Ja kdyz jdeme s pritelem nekam mezi jeho kamarady, popadnu prvni slecnu jednoho z nich a jdeme si sednout spolecne nekam dal, aby kluci meli cas sami pro sebe. Oni si toho taky maji mezi sebou spoustu co rict.
    A co se tyka tvych kamaradu... Chapu, ze ted uz jsou vsichni na prazdninach nebo maji jine plany. Ale co si treba podobne jako tvuj pritel najit nejakou brigadu? Zabavis se a jeste si neco vydelas :-)

  • Píšeš , že přítel bude pryč s kámošema...chystáte se někam i vy dva spolu?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist