Jak se trvale zbavit gynekolog. zánětů?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32359 22.4.2011 12:50

Hojec..Nevíte prosím někdo, jak se trvale zbavit gynekolog. zánětů? Trpím na to od 14, ale pořádně to začalo zhruba v 16.. od té doby to mám neustále (je mi 18).. gynekoložka mi sice vždy dá nějaké čípky apod, ale na týden je to v pohodě, pak zase začnou výtoky.. zpočátku jsou normální, ale po dalším týdnu vím, že už je to tu zase.. Nevím co s tím mám dělat..=> Můj sexuální život je na bodu mrazu, tudíž moje vztahy dlouho nevydrží.. Kdo by taky chtěl holku, se kterou nemůže mít normální sexuální život.. Další věc je, že jsem nikdy neměla orgasmus.. myslíte, že je to s tím nějak spojené?..Jsem z toho už hodně zoufalá:(..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky zkus výplach rosalgin, můžeš si ho dělat častěji. já ho používám vždy po ms a třeba někdy jednou týdně. jsem snažilka a v CAR centru mi ho schválil i Mudr.
    snad by to mohlo pomoci.
    pokud potom nejsi spokojená s gyndařkou,tak bych změnila doktora.
    držím palečky

  • zkus wobenzym...slyšela jsem na něho moc chváli..ale je to drahé..

  • dřív sem taky trpívala na záněty, hodně mně pomohly intimní mycí gely a menstruační kalíšek na koupání v bazénu + po tom koupání (třeba v aquaparku) intim ubrousky

  • cudla22.4.2011 21:40

    Těch věcí,které mohou pomoci je víc.Záněty mohou být způsobeny třeba velkou konzumací sladkostí.Další příčinou může být spodní prádlo - nejhorší pro záněty jsou tanga a prádlo z umělých vláken.Taky jsem jednu dobu trpěla na opakované kvasinkové záněty a doktorka mi řekla ať si koupím obyčejné bavlněné "bombarďáky",kterých mu nebude líto,protože je potřeba je při zánětu prát na 90°C a nepoužívat aviváž,protože ta zůstává v prádle a může dráždit.Některé kvasinky totiž praní při 40°C v pohodě přežijí.Taky není vhodné nosit často slipové vložky a když už,tak jen prodyšné.A při mytí nepoužívat na ony partie žádné mýdlo,ani intimní,jen čistou vodu.Dobrý je i Wobenzym,jak už tu někdo psal.Já osobně jsem pila obyčejnou syrovátku,dočetla jsem se o jejích příznivých účincích při gyn. výtoku na stránkách Dr.Popova.
    Nevím,která z těchto věcí mi pomohla,kromě Wobenzymu jsem udělala všechno a už několik let mám od zánětů pokoj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist