Jak se přírodně zbavit pih?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46083 28.8.2011 18:12

Ahojky hoky,já mám takovej problé,asi od 6 let se mi aaž teď do 14 pořád dělaj pihy,ale ne že zmizej a na sluníčku zesvětlaj a jenom na pár místech,ale jsou větší a hrozně křiklavý,tmavě hnědý :( a na slunci ještě víc vylezou :(
prosím nechci rady že se to nekomu liby,proste mne ne,a ani lidem v mojem okoli,až na rodice,nej kamosky atd...ty cose pretvarujou :(
já nechci bejt TA hNUSNÁ,prosím poradte neco co si mam treba patlat na plet aby vymizely , nebo jak se chránit aby na sluníčku víc nevylezly,budu moc ráda .......prosííííííííííím raďte ;(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem pihatá odjakživa, nikdy mi to teda nevadilo a přítel to miluje, ale to je jendo...

    Pihy ničím neschováš, kdyby to šlo, tak je taky nemám, protože s nima mám velké problémy a už mi jich několik museli vyoperovat kvůli tomu, že se začali měnit a to mohlo "způsobit" rakovinu. Ale nevím, jestli jsem tě vůbec pochopila správně...pihy prostě nemizí, jen na obličeji, takové ti droboulinké, jak mívají nejčastěji zrzky, já je mám taky a vylézají v létě víc...jinak ty normální pihy, třeba i trochu vystouplé nemizí.

  • V tvym veku mi moje pihy taky vadily.. Ted ve 20 se mi to libi cim dal vic. Nema je kazdej druhej narozdil od prototypu krasne snede radoby blondyny, kterych je vsude plno..
    Proc by se meli rodice a nejlepsi kamosky pretvarovat? Treba si to fakt mysli.
    Jinak proste asi jen to mliko s hooodne vysokym faktorem.

  • Nevim jeslti or je pravda ale moje babička mi vždycky říkala ať si pořád mažu puyu krémem ale ne jen na noc ale i preš den. Babička tak stratila pry 30% pih .. :) Mužeš zkusit, za zkoušku nic nedáš:) Tak ymám pihy a a docela dost .. mam je i na namenech na zádech a par i za padku .. :) Taky mi to strašně vadilo a někteří se mi smáli ale teč jsme ráda a mému přileti se to strašn líbí .. :)

  • Zkus použít zesvětlující nebo tonizační krém/přípravky, pihy se neztratí úplně, ale zesvětlí a jsou méně patrné...obličej vůbec nevystavuj slunci a maž se krémem aspoň s faktorem 50.
    Jinak teda trošku nechápu jak píšeš. "nej kámošky - co se přetvařujou"??? Nechápu...ale pokud tě má někdo rád nekouká na to jestli máš pihy nebo nemáš :)
    Jinak mě vždycky pihy vadily...můj manžel mi říká pihulko, ale myslím, že ve skutečnosti se mu to dost líbí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist