Jak se připravit na MZ z Aj - didaktak

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393611 9.11.2018 11:39

Ahoj,

Prosím Vás jak jste se připravovali na didaktický test z Aj ? Bohužel mám jinak celou maturitu hotovou jen mi chybí tento didaktický test. A jelikož mám v květnu poslední pokus jsem z toho špatná. Vždy málo bodů a teď podzimní byl úplně propadák opět. Mám vždy okolo 35b. Maturitu si dodělávám v mých 29 letech při mateřské. Nějak mě to chytlo a ráda bych zkusila VŠ. Jenže jak se mám připravit ?
Uvažuji o hodinách doučování na jazykové škole, což mě asi nemine. Ale jak jste se připravovali vy ? :)

Děkuji moc za rady

  • 09.11.2018 12:40:21 - yamd změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,já teda didakťák osobně nedělala, ale myslím,že na aj je dobrá buď jazykovka anebo i soukromé hodiny. Na internetu možná najdeš aji nějaké ukázkové maturitní testy. Držím moc palce ! :-)

  • Ahoj, jsme na tom úplně stejně. Také mi chybí didakták z aj a jsem z toho úplně vyřízená. Řikám si že když to zvládli ostatní zvládnu to taky ale zatím se mi to nepodařilo. Většinou mám také kolem 37 bodů. Začala jsem teda chodit na soukromé hodiny a zkouším co se dá. Na internetu je spostu stránek kde si to můžeš zkoušet. :-) důležitá je gramatika, rozpoznat a umět použít časy. když budeš chtít můžu ti třeba přes fcb poslat různé materiály a odkazy co mám já ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist