Jak se oholit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394426 26.1.2019 1:56

Ahoj, ještě nikdy jsem se nehodila dole.. nebo jakoby úplně cela. Vždycky jenom že předu. Dneska jsem se koukala a zarostlá jsem strašně i dole... Ale absolutně nevím jak to oholit? Nemůžu se tam nějak říznout a není to nebezpečné? Nebo nuzkama? Prosím poraďte

  • 26.01.2019 16:09:21 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy26.1.2019 8:05

    Pokud nechceš ošklivou vyrážku, co tě bude štípat a následně zarůstat chloupky, tak použil gel/pěnu na holení a ostrou žiletku. A pak už opatrně tah po tahu. Jednou rukou napni kůži a druhou se ohol, předejdeš tak pořezání :-)

  • Nůžkami rozhodně ne. Používám při holení dole intimní mýdlo tak hodně namydlit a místo vedle místa opatrně holit. Třeba si ze začátku pomoz zrcátkem. Jinak myslím že když ti nějak nesjede žiletka tak pořezání nehrozí. Osobně se teď třeba nějakou dobu holím vyloženě naslepo a po paměti - přes těhotenské břicho si tam nevidím a to si zvládám nechávat i čárečku :D takže časem si zvykneš a získáš cvik ;-)

  • Když jsem se holívávala poprvé, dala jsem si pod sebe malé zrcátko, abych přesně vše viděla a nestalo by se mi, že bych se řízla. ;-) Jinak používám holící pěnu, klidně i pánskou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist