Jak se nebát ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32503 17.2.2012 9:20

Ahoj holky, mám asi hloupou otázku, jsem v 6+2 a ze čtyř kamarádek která otěhotněly letos to u dvou skončilo zamlklým potratem ... tak mám strach, jestli to u nás bude všechno ok, další kontrolu mám až 1.3.. Měly jste to někdo podobně ? Co s tím? Snažím se na to nemyslet .... ale je to těžké. Děkuju za radu či podporu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj holky, hlavně si nepřipouštějte nic špatného!!! Těšte se z rostoucího bříška a pokud to jde, tak se nechte od partnera rozmazlovat :-D zasloužíte si to!!! A hlavně si to těhotenství užívejte!!! Je to to nejkrásnější, co my, ženy, můžeme v životě zažít!!!!

  • Musíš myslet pozitivně to je jediný co poradím. Věř,že to bude u tebe v pořádku a určitě bude, hlavně se nestresuj.

  • Jak píše ppajinka, pozitivní myšlení. Je pravda, že jsem měla úplně stejný strach, napřed jsem se těšila až budu po 12tt, pak po 5měsíci, ale stejně jsem stále trochu nervózní a jsem 39+3tt. No a myslím, že jak se narodí, bude to ještě horší :-D Hlavu vzhůru a věř, že ti to nakonec uteče jak voda.

  • ahoj, já jsem si prošla zamlklým těhu a revizí, pak jsem po roce znovu otěhotněla a věř mi, že jsem na tom byla stejně, taky jsem na to pořád myslela, při každým píchnutí v břiše jsem vyšilovala, ani druhý těhu jsem neměla uplně bez komplikací, dvakrát jsem ležela v nemocnici ale všechno dopadlo skvěle a mám už 9ti měsíční holku. Neboj se ničeho, bud v klidu a raduj se že máš v bříšku takovej poklad, je to krásný, hned bych chtěla být znovu těhotná, ten pocit je skvělej.

  • Ahoj uplne te chapu ja potratila poprve v 10tt potom ukoncene tehu kvuli srdicku v 21tt a ted jsem tehotna znova v 9tt a mam strach jak svina sotva mi prestane byt zle tak se bojim doktorovi jsem nechtela verit kdyz mi rekl ze srdicko tluce nastesti jsem si poridila angelsound a hlidam si mimisko.Strach bude furt dokud miminko nebudu mit v naruci :-) ale cim vic myslis na to nejhorsi a stresujes se tim vice ublizujes sobe a miminku snaz se byt v klidu a uzivej si to za chvili budes citit kopani no ne tak za chvili ale ono to utece jak voda :-),no a nazor doktoru?kdyz se to ma stat tak se to stane a vy jako tehu maminka tomu nezabranite :-( ale doktori kdyz toto reknou tak si neuvedomuji jak nam tim ublizuji.Drzim palecky a hlavne NO STRESS

  • Ahoj :) já to mám taky tak.Mám po zamklém těhu,porevizi a ted' jsem zase v 5tt,tak mám strach..Strachu se nezbavíš,ale snaž se na to nemyslet a říkej si,že všechno dobře dopadne :) držím palečky :)

  • petulinkaa1318.2.2012 15:16

    nemysli na nic spatnyho,ber to tak jak to je a ze to neovlivnis.....co se ma stat se stane,takze hlavne pozitivni mysleni :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist