Jak přibrat na váze?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35863 3.3.2011 15:42

Dobrý den, je mi 16 let a při výšce 165cm vážím jen 45kg. Ráda bych pár kil přibrala, ale naprosto to nejde .. Mám v rodině samé hubené lidi, takže je to těžší, ale chtěla bych mít normální váhu na můj věk.. Máte nějaké tipy, které by mi pomohly? Děkuju moc..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone3.3.2011 16:10

    Ahoj, mám o dva centimetry míň, než ty a zatím o kilo víc, ale už to jde pomalu nahoru. Co jsem se bavila s dietologem, tak mi říkal, že ačkoli se to neví, přibrat je těžší, než shodit.
    Nejdřív musíš zjistit, proč máš těch 45 kg. Nekouříš náhodou, nehubneš ze stresu, netrpíš nechutenstvím, nebo je to skutečně jen dědičné? Od toho se pak musí odvíjet zbytek. Já si zašla k doktorovi a zjistila jsem, že jsem hubená kvůli špatnému trávení tučných a mastných jídel - dostala jsem k tomu léky a najednou mi to hned jde nahoru líp. Nijak závratně, ale jde to.
    Další věc je pravidelná strava, a to platí i pro hubnutí. Musíš jíst pravidelně a několikrát denně. Mně pomáhají takové ty tekuté jogurty, dělám si dvakrát denně svačinky a když spěchám, mám v kabelce banán (ten mi dietolog doporučil). A když je zkouškové období, kupuju si Nutridrinky, které si dávám po jídle jako dezert :)
    Je to běh na dlouhou trať, ale když se chce, jde to. Jen si nesmíš myslet, že to půjde bez práce, prostě si to musíš hlídat a jíst vyvážená a plnohodnotná jídla. Mnoho lidí si myslí, že se stačí ládovat čokoládičkama, ale my Twiggy holky víme, že je to poněkud komplikovanější ;) Tak hodně štěstí! :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist