Jak poznam, jestli na jine lidi pusobim namyslene?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421954 16.9.2019 17:12

Dobry den,
jak poznam,ze pusobim nedostupne nebo namyslene(na kluky)? Ve skole se totiz jeste nenasel zadny kluk(a ze jich tam je),ktery by se se mnou chtel normalne bavit,aniz by neco potreboval atd. Treba v byvale skole bylo mnohem mene kluku nez tady a naslo se jich pomerne hodne,co se se mnou normalne bavili jako kamaradi a nekdy i neco vic. Jde mi jen o to,ze proste nevim,jestli neco treba nedelam spatne(jestli nevypadam moc nedostupne nebo tak) nebo kde je problem. S vetsinou holek ve tride se aspon nejaci bavi a ja si pripadam jako nejaka nedostupna ledova kralovna. A pritom nejsem treba ani zamracena nebo tak a snazim se usmivat a pusobit pozitivne:D

Predem moc dekuji za jakekoli rady ci pripominky,proste cokoli k tomuto tematu:)

  • 16.09.2019 17:52:55 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 16.09.2019 17:52:55 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem věčně vysmátý a pozitivní člověk, přítel mě jednou viděl nakupovat v obchodě a řekl mi, že kdyby mě neznal, tak o mě ani nezavadi, že jsem totálně namyšlená :-D nic s tím neudělám, řeklo mi to více lidí, ale přitom já vím, jaká jsem a až tě ostatní poznají, tak věř, že si tě všímat budou :)

  • TaKy pry pusobim namyslene a dokonce jsem působila tak, ze jsem jakoze oblbla vsem srdce a přitom to zustal jen u kamarada a tak jsem zlomila hodne klukum srdce.... Pritom jsem vubec takova nebyla..... 😃 Presto kluk ktery se zamiluje tsk i to ze bys byla namyslena tak si te uniknout neda:-D

  • veronikanikola17.9.2019 15:10

    To asi nejde,dokud ti to nikdo neřekne :) Mně to třeba řeklo pár kolegyň, ale já jsem taková, že se spíš stydím a moc po lidech nekoukám.

  • Nelousek18.9.2019 11:31

    Nic si z toho nedělej. Ti lidi tě musí více poznat aby věděli, že taková nejsi. Každý působí jinak.. s tím nic neuděláme:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist