Jak pomoct kamarádce s nadměrnou sexuální aktivitou ve věku 15ti let?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44460 11.11.2012 19:19

Dobrý den. Začala jsem chodit na střední školu a se mnou do třídy šla jedna slečna. Díky facebooku už jsem trošku znala její vzhled, ale díky drbům jsem znala také její vlastnost - (promiňte mi ten výraz) DĚ*KA. Kvůli tomu jsem si říkala, že se s ní rozhodně nebudu kamarádit, protože si myslím, že to není nic skvělého. Jenže jsem se s ní začala bavit. Máme společné znamení, názory, některé aktivity a celkově si hrozně rozumíme. Obě taky máme stejný humor a jsme taková "trhlé".. Ale její sexuální život je poněkud pestrý a já bych jí hrozně chtěla pomoct. Začala v 15ti, kdy o to přišla s klukem, který jí ani moc neznal, ale jí se zřejmě líbil tak s ním prostě šla. Ale pak se to pomalu stupňovalo a za 11 měsíců, kdy je sexuálně aktivní, měla 8 kluků.
Našla si kluka, který byl v těchto ohledech s holkami ještě nevyspělí. Ona je po sexuální stránce znalá, ale když s ním měla jít ven byla nervózní a všechno pro ni bylo nové. V průběhu jejich chození jí napsal zprávu jeden kluk, s kterým už něco málo měla.. Odřekla mu to. Ale po týdnu jí napsal zase jiný s kterým spala, že půjdou ven a že ... Řekla, že ne, ale že klidně spolu jít ven můžou. Dopadlo to tak, že se s ním sice nevyspala, ale měli orální sex.
Jsem z toho trošku špatná, protože je to skvělá a chytrá mladá slečna. Ale má pověst kurvy a ona ví, že je to špatně, ale nejsem si jistá, že s tím chce přestat a navíc JAK!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • snad dospěje, nepleť se do toho a vem si z toho spíš ponaučení, že tohle chování není zrovna v pořádku;-)

  • Hlavně ať se při tom sexu pečlivě chrání, aby nějak neonemocněla... Ona až narazí na toho pravého, tak tohle všechno zkončí. Teď je hold hloupá a spousta kluků jí jen využívá. Musí na to přijít sama, jestli je to správné a pokud s tim chce něco dělat, tak ať dělá. Však si může dát oraz od kluků a prostě je odmítat, chodit můžete ven spolu, blbnout, nakupovat, učit se a až si dá dohromady 1+1, tak pak se může poohlížet po nějakym klukovi. Až pujdete na střední, nebo už tam jste, tak by se mohlo hodně změnit, protože každou novou školou si můžeš udělat svět, jaký sama chceš a kamarádka určitě taky... Mluvim ze zkušenosti. Taky jsem byla taková do větru (ne že bych měla tolik kluků na sex), pak přišel přítel a já se zamilovala... Tím to všechno skončilo :) Je hezké, že máš o ní starost a nechceš, aby si to o ní lidi říkali, ale můžeš jí max. domluvit. Hodně štěstí ;-)

  • Ona na to časem přijde že je to špatné, až zůstane sama bez chlapů :) (mám takovou kamarádku, měla plno kluků sex snad denně s někým jiným a po čase ze dne na den ji nikdo nechtěla a ona zůstala sama a pořád sama je...)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist