Jak nemyslet na snažení?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36352 25.11.2012 19:38

Ahoj holky snažilky, od září se s přítelem taky snažíme, ale zatím nic :/ Tak by mě zajímalo, jak jste se vypořádaly s tím "nemyslet na to"? Mě to prostě nejde, když se milujeme tak hned to beru tak, že snad už to konečně vyjde a nebo se rovnou milujeme za tím účelem...a pořád podvědomě čekám kdy už se projeví příznaky, no prostě nejde mi to na to nemyslet :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, uplne te chapu. Snazime se taky a ted nemam MS a k tomu negativni test, tak si predstav to nestesti. Nevim asi na to nejde nemyslet......

  • Já rovnou přiznávám že jsem na to nedokázala nemyslet. Je to skoro až hnus když to tak napíšu, ale do postele jsem šla s jasným cílem "zadělat" a upřímně obdivuju všechny holky, který to dokážou...já kudy chodila, myslela jsem na to...povedlo se po 4 měsících, takže docela brzy, a možná jen díky tomu mi z toho nešiblo:-D

  • Martasek8925.11.2012 19:43

    Tak my to brali s humorem, snažili jsme se po týdnu chození a spíše jsme se smáli, že nás rodiče zastřelí :D (Bylo mi 21 a v té době ještě příteli skoro 22let :D). Takže se akorát čekalo, jestli dojde MS a kdyžtak se zkoušelo dál :) Zadařilo se za 4 měsíce :)

  • venysek25.11.2012 20:02

    Rozhodla jsem se, že bude lepší najít si novou práci, abych změnila podstatnou část svého života a ten měsíc jsem otěhotněla :-)

  • Andrea06028925.11.2012 20:06

    Dokud se opravdu nezadaří , tak na to nemyslet nejde , bohužel :D a můžeš se sebevíc snažit nemyslet , ale ta červená kontrolka tam bude blikat pořád i když ji zahrabeš hodně hluboko .
    A věř , že znám spoustu holek co se snažily a každý měsíc měly těhu příznaky a ms přišla a když nic z těhu příznaků nepociťovaly , ms nedošla . Tak že ač to není možné , je dobré se nesledovat a nic z příznaků nehledat .
    Hodně štěstí !! :)

  • No my se snazime od konce srpna... pripada mi to uz jako vecnost...ale uz na to nejak nemyslim pac tomu neverim uz...jen kdyz se blizi cas kdy bych to mela dostat tak me to zacne zrat...tedka mi ms meskala...teda podle poslednich par mesicu co jsem ji mela skoro pravidelnou...no vcera jsem si udelala test rano..negativni...odpoledne jsem zacala malinko spinit a dnes jsem to dostala... nevim jestli cekat jestli to prijde samo bez stresovani, mereni bt atd, nebo se zacit snazit poradne...jsem s teho uz zmatena...miminko si moc prejem....:-(

  • petulinkaa1325.11.2012 20:30

    Tak asi každá dlouhodoba snazilka si zažila obdobi kdy na to myslela pri kazdem sexu,ale postupem casu kdy vysledek byl jen jedna / jsem ja od toho osobne upostela a verila,ze to proste jednou vyjde,ale na ten pravy cas si proste musim pockat a do te doby si zivot budu uzivat jinak :-) a dockala,trvalo to hoooooodne dlouho,ale vysledek ted nosim pod svym srdíčkem 29 tydnu :-) drzim palecky :-)

  • nam se to povedlo, kdyz jsem delala autoskolu a zaverecne zkousky a jizdy. to byly dva totalne nabite tydny, kdy mi na nic jineho nezbyly myslenky a ejhle, po peti mesicich snazeni se nam podarilo diky autoskole otehotnet ;) ted uz ma dcerka 21mesicu a v lednu cekame narozeni synka ;)

  • Tak já se k vám také připojím. Snažíme se už 2 roky a 9 měsíců a zatím stále nic. Měla jsem období, kdy jsem na to byla fakt upjatá, pak zase období, kdy jsem to hodila za hlavu a znovu "pařila" a teď jsem po laparo, mám za sebou po laparo další IUI ů je to teď 5 dní (předtím 2 Iui). Noo a teď mi nezbývá než zase 14 dní čekat, jeslti MS dojde nebo ne. A zase na to myslím, každý prd si vsugerovávám :-) a taky nevím, jak na to nemyslet, nesledovat se a až 3 dny po plánované MS si uvědomit, že mi meška a neodtrhávat kalendář kdy má ta MS dorazit....:-(

  • No já myslím,že je dobrý se smířit s myšlenkou,že to prostě bude třeba za rok,protože ten rok je normální,hlavně v pozdějším věku.Mě bude 33 a Nám to trvalo šest měsíců a sex nebyl jako povinost,ale jako zábava.Ale je fakt že nejsem ten typ co se rozplývá nad každým prckem a taky hodně věcí podnikám a sportuju,dělám věci co mě baví...takže ideálně si nedělat čas na přemýšlení nad tím,ale užívat si a dělat věci který pak nebudeš moct.

  • My se o mimčo snažíme od srpna, už mi z toho taky začalo hrabat (asi spíš kvůli kamarádce, která už čeká a ví, že mimčo plánujem, pořád se mě ptala kolikátej mám DC a jestli jsem už dělala test, tak mě trochu vystresla, že jsem se testovala divže ne ob den, sex byl taky "plánovanej každej 2.den, no už mi šibalo) .. Tak jsem se hodila do klidu, milujem se až když chcem, s kamarádkou se bavim na jiný témata a věřim, že to přijde samo :) bohužel mám po vysazení HA nepravidelnou MS, takže musim dát do cajku nedřív toto, ale to už je jiná kapitola..

  • A.t.i27.11.2012 17:17

    Asi se na to nedá nemyslet. My se už snažíme přes dva roky. Celou tu dobu na to myslím. Ale myslím si, že už to není tak hrozné, jako na začátku. Po 3/4 roce snažení jsem se vracela do práce po RD, bylo to celkem komplikované, takže jsem si myslela, že třeba budu zaměstnaná něčím jiným, ale nepomohlo to. Začala jsem chodit na jazyky, abych se zaměstnala, stejně to nepomohlo.... A když už tu myšlenku trošku zapudím (přestat na to myslet úplně nejde), tak doktorka najde nějaký další důvod, proč to vlastně nejde, dělá mi testy, napíše prášky atd, takže myšlenky tu jsou zase zpátky. Ale zařekla jsem se, že všem doktorům ukážu, ať si klidně tvrdí, že děti mít nebudu, já je mít budu a ne jen 2, ale rovnou 4, tak jsem si vždy přála.:-D Nevzdám se.
    A co se týče sexu, tak nechci tvrdit, že nikdy, ale většinou jsme se nemilovali kvůli oplození, ale protože jsme oba chtěli. Jsem názoru, že když se to zvrhne jen na výrobu dětí tak je to na...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist