Jak narostou prsa od 13

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54594 29.10.2011 0:43

ahoj nevite o kolik jeste vyrostou prsa od 13? mam C

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No beruško, je to hodně individuální. Mně prsa od 13 let ještě vyrostla a mám velikost D. Na té se to naštěstí zastavilo. Ale nezoufej. Teď to možná vypadá nepřirozeně, mně také každý civěl na prsa, když mi bylo jako tobě. Ale jednou zjistíš, že je to docela přednost :o) Až budeš starší, už ti to tolik vadit nebude, i když občas tě to možná obtěžovat bude. Ale co můžeš udělat je, popros maminku, ať ti pořídí kvalitní prádlo :o) Musíš si říkat, že jiné za tvoji veliksot prsou platí desetitisíce u plastických chirurgů. A jestli se ti náhodou někdo směje, je to blb. Protože tohle si opravdu žádná z nás nevybere sama. Některá nemá prsa žádná, jiná velká, další pevná, některá povislá. Nenaděláš nic. Důležité je se mít ráda taková, jaká jseš :o)))

  • Verousek8929.10.2011 11:07

    Mně od 13 let prsa teprve začala růst a rostla mi v pubertě do nějakých 18 let, teď mám velikost D, ale je to dost individuální. Jak píše prvosenka, chce to určitě kvalitní spodní prádlo :)

  • To je individuální. Prsa rostou do 16-18. Navíc když napíšeš, že máš C, to je nic neříkající, jelikož velikost košíčku se odvíjí od obvodu!!! Tzn. 75C není to samé jako 85C!!!! Písmeno pro velikost košíčku se s menším obvodem zvětšuje ale přitom velikost prsou se nemění.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist