Jak nad tím vyzrát

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49677 30.1.2012 20:05

Ahoj. Mám přítelee Jsme spolu půl roku , totálně mu důvěřuji, ale když se mazlíme . Není to že bych se styděla, nemám problem se svléct , ale ve tmě. Může se mě všude dotýkat , ale jen ve tmě. Nemám pocit že bych se styděla, ale když nato dojde při světle, proste v den tak ho najednou odstrkuju a proste mi to není přijemné. Nevím asi moc přemýšlím nad tím že se mu neco nebude líbit že na světle to neuvidí nebo ja opravdu nevím , ale myslím si že právě o to de. Dneska mi dokonce řekl že jsem nudná. Dost mě to dostalo , protože když me to chytne a je tma sem jako drak. :D :-D

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028930.1.2012 20:54

    Ahojky , já myslím , že kdyby si se víc soustředila na sex a přítele , tak vypustíš z hlavy to jestli je světlo nebo ne ;) .
    Zkus si to víc užívat .:) :)

  • Katka17730.1.2012 21:01

    asi mu teda tolik nedůvěřuješ. Zahrajte si na doktory,:-) to se ukáže. A o nudě ani pak nebude mluvit.:-)

  • Řekl ti že jsi nudná? :-o No to je jedno... nesmíš tolik přemýšlet! Užívej si sex, vzrušení, blízkost tvého partnera a neřeš svoje tělo a co uvidí nebo neuvidí. Chlapi (kluci) si občas neuvědomují, že by někdy měli držet hubu, tak je možné že ti někdy něco vytkne, mě například ten můj pořád cpal do cvičení, příjemný to nebylo, ale co nadělám, že? Ale nikdy se na tebe nevyprdne, nebo si nenajde jinou jen protože máš dolíček na zadku nebo cokoliv jiného co by se mu nemuselo líbit a jestli jo, tak je to povrchní debil, který si zaslouží kopnout do prdele :)

  • petulinkaa1331.1.2012 15:31

    Jo chlapi to maji radi proste pri svetle :-) to uz je daaano :-) takze se nestyd,bud te bere jaka si,nebo at tahne,nejaky nuceni do neceho a vytykani neco na tobe - takovej ti za to nestoji,pkud se sebou budes chtit neco delat,tak proto,že si se rozhodla ty a ne ON! drzela jsem se vzdycky jednoho - chces? chces! nechces? nechtej...bude chtít jinej - pa,pa :-D me to nikdy zadnej chlap nevycetl nic a ze modelka nejsem,ani nebyla,takze pohoda :-) jen si to pekne uzivej a nestyd se ba naopak mu to ukaž ;-) manzel vzdycky rika - jen papej,je videt,ze si zdrava :-)) cha,cha,ale to je jine tema :-) je to cim dyl spolu budete tim to bude lepsi - uvidíš! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist