Jak nabrat kila?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #348883 1.4.2016 22:45

Holky prosím Vás, potřebovala bych od Vás tipy, rady. Můj přítel měl teď hodně stresové období a celkem dost zhubnul, samozřejmě budem teď nahánět kila přirozenou cestou, ale neznáte nějáká nějký přípravek nebo cokoliv, co by tomu pomohlo? Cokoliv po čem vážně přibere? Je z toho nešťastný ještě když už se to dozvídá i z jiných úst než jen z našich (blízkých) děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka2.4.2016 8:41

    Netuším, jestli existuje přípravek, ale ten bych raději vynechala.. Prostě navyšte trošku porce, Maso a když začne cvičit, nabere svalovou hmotu, vcelku zdravě a přirozeně..
    Ale vážně dobře se přibírá, třeba po velkém množství sladkého, smaženýho, kfc, mekáč :-D Ale to říkám jen ve srandě ;)

  • sono22.4.2016 8:56

    Pošli adresu 5 kg mu darujem:-Dale nie.
    Ak je mladý je jasne, že môže jesť a jesť spaľuje mu dobre. Nech skúsi jesť mastnjšie môže si kúpiť b komplex vitamíny že je po nich vacsia chuť do jedla. No a nech sa netrápi, to idú kilá dole poznám:-(
    Žiadne prípravky nech neje. Neboj prídu roky keď bude len chudnúť ako môj muž:-D tiež bol ako prutik tenký:-)

  • sisterrys2.4.2016 10:41

    Jak píše trinetka - navýšit porce a jíst hodně bílkovin (nejen maso, ale i sýry a další mléčné výrobky, vajíčka, luštěniny). V Čechách se jí bílkovin poměrně málo, je třeba si to trochu hlídat. Já je musela zvýšit kvůli hubnutí a docela jsem se divila, kolik toho musím sníst. Ideální je mít 1-2g bílkovin na kg váhy. Přítel by se měl držet té horní hranice. V praxi to znamená ke každému jídlu bílkovinu ve větším množství (např. na chleba 2 plátky šunky místo obvyklého jednoho).
    Pokud by ho bavilo posilování, ať se do něj pustí. Tak bude mít jistotu, že nabere svaly ne tuk. Pokud by ho nebavilo, je i tak dobré zařadit nějaký sport. A pak si hlídat, aby byl příjem vyšší než výdej.

  • A.t.i2.4.2016 11:13

    Určitě navýšit bílkoviny, tak jak tu píšou holky. Jinak já mám obdobný problém se synem a dávám mu Pangamin (pivovarské kvasnice) a ještě mu kupuji Nutridrink. Tak snad to bude mít nějaký efekt.:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist