Jak na něj přestat myslet?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365239 15.12.2019 17:00

Ahoj, mám takový problém. Před měsícem jsem se začala vídat s jedním klukem, je mi s ním fakt fajn, pohledný a vždycky mě rozesměje.
Nicméně, poslední dobou mi přijde, že ten náš "vztah" jde do kopru. Moc se nevídáme a píšeme si hrozně málo, jenže já jaksi zjistila, že ho asi miluju. Nemůžu na něj přestat myslet. Vstanu, myslím na něj, zdají se mi o něm sny, všechno mi ho připomíná, dokonce jsem kvůli tomu přestala i skoro jíst, nemám na jídlo ani pomyšlení. Bohužel na něj myslím i při tom, když se potřebuji učit, protože mám před zkouškami a nevím, jak ho dostat z hlavy. Opravdu ráda bych ty zkoušky složila úspěšně a nechci zbytečně ztrácet čas, když myslím na někoho, u koho to nejspíš není ani opětované. Nejsem hloupá, ale sedím nad tím učením už několik hodit a bohužel zbytečně. Jediné, co mi běží hlavou je on, on a zase on. Prosím, potřebuji nějaké rady, jak se odmilovat. Je to už opravdu k nevydržení a nechci ukončit školu jen s výmluvou, že jsem byla v tu dobu zabouchlá. Děkuju.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy15.12.2019 19:46

    Nemyslím si, že ho miluješ, jen jsi zamilovaná. Velký rozdíl! Sama píšeš, že se znáte měsíc, to opravdu není dlouho. A jste pár, chodíte spolu nebo si to jen myslíš? Pokud se kluk po měsíci neozývá, tak to asi tak horký nebude. Vzhledem k tomu, že zmiňuješ zkoušky ti asi nebude 15, ale trochu mi to tak přijde. Chápu, že ho máš plnou hlavu, ale zkoušky jsou (bych řekla) důležitější. Co se zkusit učit s kámoškou, abys na to nebyla sama a udržela soustředění? :-)

  • katsie15.12.2019 22:33

    Když si hlava něco umane, nikdo ti v tom nepomůže. Musíš se sama "hecnout" a zamakat. Snadněji se to řekne, než udělá, já vím. Ale všechno to začíná v hlavě. Musíš se donutit žít v přítomnosti. Nemyslet na to, jak to dopadne, ani nepřemýšlet nad tím, jak vám bylo spolu fajn. Teď a tady je jen učení.
    Nevymýšlej žádné konspirační teorie, co se s ním děje, ono se to samo nějak vyklube. Tvé myšlenky tomu nedopomůžou. A než se tak stane, ukrať si čas, já nevím. Třeba, řekněme,...učením? ;-)

  • :-D:-D:-D:-D:-D slečno to vám asi nikdo nepomůže, musís si uvědomit co od života chceš a jestli kvůli nějaké nenaplnene lásce chceš neudělat školu tak to je vážně zle. Má tě to spíše motivovat a pracovat na sobě abys byla někym co v životě něčeho dosáhne, kluci nemají moc zájem o slečny které při každém emoccnim období vše vzdávají. Tak si musíš říct sama, že teď jsou důležitější priority než ten kluk který upřímně za to ani nestojí 🙂 ale to pochopíš až časem. I když teď to tě mrzí, jednou budeš ráda... Takze nemarni čas svůj drahocenný pro někoho komu asi tak v hlave nelezis 😞😞😞

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist