Jak na manžela?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47055 27.12.2011 23:09

Ahojte holky. Chtěla bych vás poprosit o radu. 10měsíců se snažíme o mimi (já vím, není to moc)a manžel zhruba tak od září nese těžce příchod ms. Já se to snažím brát sportovně, vím, že to může být běh na dlouhou trať - beru duphaston na ms a ev. od února/března dostanu clost., spermiogram je ok. Já chci samozřejmě dítě taky a taky mi je líto, když přijde ms, ale on je vždycky naštvanej, nekříčí nebo tak :-) ale má řeči jako to jsem zvědavej, jestli se nám to vůbec někdy povede, to dřív budou mít ostatní druhý dítě, atd. Je pak pěkně protivnej a já jsem z něj akorát vystreslá. Minulej měsíc jsem měla 14 dní zpoždění, tt byli neg, ale dr 36dc říkala, že ještě počkáme - 43dc jsem to dostala - bylo mi už úplně blbě, že mu musím říct, že jsem to dostala... Snažila jsem se mu hned ze začátku vysvětlit, že takhle to dělat nemůže, že ho chápu, ale to jeho jančení mě vždycky strašně vykolejí a ničemu tím nepomáhá.
Na to mi řekl, že jemu to pomáhá, že jemu se uleví. Já vím, mužu být ráda, že se mi svěří s pocity místo toho aby to šel rozdejchat do hospody, ale...
Ono je to totiž těžší v tom, že snad všichni kolem čekaj rodinu (tedy ty, co ji ještě nemaj), i ty co ji vůbec neplánovali (nebo nám to třeba jenom neřekli) a když tak o tom přemýšlím, tak manžel prostě není zvyklej čekat, když se pro něco rozhodne.
Další ms mám dostat 1.1. a 31.12 si pro jistotu udělám test (kvůli alkoholu) ale už těď si říkám, co zas bude. Takhle se nám totiž vytratila vánoční pohoda hned 25, když manžel našel na fb fotku, že kolega z práce dostal pod stromek pozitvní tt. Samozřejmě čert vem zkaženýho silvestra, o to nejde, ale prostě nevim, co s ním:-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jeejjdaa tak to me merzi ze to manza tak bere..ale dokud se neuklidni tak to nepujde...to uz je zakon schvalnosti ... nam se povedlo po 13 mesicich...doporucuju kup mu caj s kotvicnikem zemnim!!

  • já bych zase po mé zkušenosti vysadila jakékoliv prášky. Já jsem brala Utrogestan a půl roku nic. A sotva jsem ho vysadila, hned jsem otěhotněla.

  • Já to chápu, trpí jeho mužská ješitnost....je to škoda, myslím, že čím více tě bude stresovat, tím více to možná oddálí...zkusila bych mu možná trošku pochvalovat něco jiného, jak je uspešný v práci, šikovný a tak...zkusit nadhodit, že se moc ráda miluješ bez ochrany, at si to užívá, že s miminkem nebude na nic čas..a tak...možná i návštevu psychologa, nebo s tebou na gyndu...já nevím, nebo dovča? vypnout, užívat si svobody,..moc držím palce...mimi není na lusknutí palce...možná bych zkusila i návštěvu extrémně zlobivých dětí nějakých známých, aby viděl, že to není je o tom, že je chlapák, že splodil, ale že je to makačka :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist