Jak moc řešit jídlo v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389763 26.11.2018 12:03

Pořád je mi blbě, jsem ráda, že v sobě něco udržím. Vaření doma nepřipadá v úvahu, smrdí po tom celý byt a já jsem na ty pachy dost citlivá. V sobotu jsme zajeli do Globusu pro nějaké uvařené jídlo z tamní restaurace. Je to fajn, po troškách to do sebe dostanu a i udržím. Jediné co řeším je, že člověk takhle vůbec neví, čím je to kořeněné. A zda tam není nějaké koření, co by se nemělo. Řešily byste to? Nebo to nemám hrotit a mám být ráda, že něco sním?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka226.11.2018 12:49

    Já bych to neřešila. Já jsem přežila třetí měsíce na sušenkách a Cole, pak zase jenom zelňačka, někdy dva týdny jenom chipsy apod. Na gyndě mi řekli, že lepší něco než nic.

  • Zanthia126.11.2018 14:53

    Někde jsem četla "jezte to, co vám dělá dobře a neřešte, že nejite to, co byste jíst měla." Pokud to není vyloženě smažený hermelin, neřešila bych to a klidně to jedla.

  • :-)resila jsem to same, mne pomhlo to, ze cca prvni tri mesice varil manzel ( zavrel se v kuchyni, ja byla o dve mistnosti dal - v loznici, rovnez za zavrenymi dvermi). I tak se obcas stala nehoda,, ze nejaka vune unikla nebo se mi stejne zvedl zaludek, kdyz to jidlo predeme pak ppstavil. Obcas nam nějaké joz hotove domaci jidlo donesla moje nebo manzelova mamka. Tak bych to na tvem miste zkusila nejdrive vyresit takto.
    Na jidlo z venku jsem byla dost opatrna
    Takze bych to zkusila vyresit timto zpusobem, az teprve jako posledni moznost bych volila jidlo z venci, co pripravuje pro me cizi osoba a kdovi z ceho...

  • Některé koření sice škodit může, ale nemyslím, že by ti to ublížilo po jednom jídle. Já chodila do práce až do 8. měsíce a jedla jsem v restauraci, kam všichni chodili na obědy, myslím, že to tak má většina budoucích maminek. Gynekolog mi akorát řekl, že nemám jíst citrusy, protože často způsobují alergie u miminka. Vyhýbala jsem se mořským plodům, syrovému masu a taky různému občerstvení ve stáncích na ulici, kde hrozí, že by jídlo mohlo být třeba špatně skladované nebo nedodržovaná hygiena. Potom taky třeba věcem, kde je syrové vajíčko - takže třeba sladkostem, kde je sníh z bílků a salátům s majonezovými dresinky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist