Jak ji mám donutit aby mi vrátila moje věci?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419479 10.5.2019 23:49

Já vím, ten nadpis článku 😅 ale teď k věci - chodím do školy s jednou holkou s kterou jsem bývala dobrá kamarádka. Před Vánoci jsem četla úplně úžasný 2 knížky a jí se taky líbily. Tak jsem jí je půjčila. No a pak se nějak změnila. Začala se se mnou hádat, nadávat mi atd. Ale nedávno začala útočit i na moje opravdu skvělé přátele a ptala se mě, koho mám za BFF (například) a když jsem jí nechtěla sdělovat MOJE soukromé věci tak mi hned řekla že přátele nemám. A co jsem pak měla dělat dál? Dokázala mi napsat přes 300 SMS denně když jsem jí neodpovídala a někdy i 100x zavolat. Nejde to ignorovat. Napsala jsem:

,,Hele, řeknu ti to takhle ; to s kým se kamarádím je moje osobní věc. Nevím, co se s tebou tenkrát stalo, bylas fajn holka. A vůbec mě nezajímá tvůj iPhone, značkový oblečení ani to, co děláš se svými přáteli ve volném čase. Je to prostě tvoje věc. A nemusíš mi ji sdělovat. Jako já ti nemusím říkat co právě v danou chvíli dělám, protože tě to opravdu nemusí zajímat. Takže v tomhle mě laskavě nech být. Děkuji. Potom bych ještě ráda svoje knížky, na které čekám už od začátku Vánoc. Ano, opravdu tak dlouho, věř mi. Nevím, jestli je to opravdu takový problém, ale jestli nadále bude, už to nebudu řešit JÁ. Protože ke mě očividně nechováš ani takový respekt, abys mi přinesla MOJE knihy. Omlouvám se za to jak jsem se předtím chovala, protože už nemám dál sílu ani chuť se dál hádat, ale nechci se potom s tebou bavit. Takže tě poprosím NAPOSLEDY abys mi je přinesla. Díky za pochopení. "

Jak jsem se to snažila vyřešit a ona mi stále nepřinesla mé věci. Ale znovu se mi jen vysmála. Tak jsem se rozhodla, že už to nechám na dospělých ve škole. A připravila jsem si důkazy a řekla jí to ať mi je přinese. Vyhledela si moje bránění a teď je připravená ty argumenty použít proti mě. Jenže jediné co chci jsou moje věci. Co mám dělat dál?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha11.5.2019 8:00

    Nemusí to vnímat stejně v tom, že se změnila ona. Cítí se od tebe zraněná, a tak ti dokazuje, že má jiné lidi, se kterými se může bavit a ty ne (možná jen v její hlavě, ale pomáhá jí to). Pokud váš vyhrocený vztah spojíš v jedné konverzaci s knížkami, co ti nevrátila, dá se předpokládat, že si je vezme jako "rukojmí", možná je i ze vzteku zničí.
    Větu s důkazy bych potřebovala dovysvětlit. Jaké? Jak si někdo může "vyhledat tvoje bránění" a použít to proti tobě? Nejlepší argument je, kdo to platil (účtenka, rodiče).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist