Jak ho přesvědčit aby chtěl třetí dítě?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21163 22.4.2017 21:51

Ahoj holky jdu si k vám pro radu. Chtěla bych třetí je mi 35 a mám syna 15 a druhého 5 a chtěla bych zkusit jestli by se nám napotřetí povedla holka ale přítel 43 nechce že dvě stačí a že chce mít už svůj klid ale mě i po dvou dětech začalo bláznit tělo. A já nevím jak přesvědčit přítele. Nemáte nějaké rady? Děkuji

  • 23.04.2017 10:00:43 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 23.04.2017 10:00:43 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja teda nevim, ale mne prijde silene snazit se nekoho "premluvit" k diteti. Premluvit muzes nekoho at s tebou jde do kina nebo at si da vanilkovou zmrzku misto jahodove, ale ne at s tebou ma dite. To je tak strasne velke rozhodnuti dvou lidi, ze se obavam, ze to budes muset respektovat. Muzete si o tom samozrejme promluvit poradne a do hloubky, ale kdyz nechce, tak nechce a ma na to pravo. Drzim palce, at se shodnete.

  • Borlova22.4.2017 23:09

    Ahoj Leo, jestli je ten tvůj, jako můj chlap, tak ho nepřesvědčíš :-( Já prodělala zamlklý těhu, bylo neplánovaný a i když jsme o mimčo přišli, tak jsem ho nepřesvědčila, chce už mít taky svůj klid, je mu 48. Už vím že ho nepřesvědčím, ale tobě se to třeba povede. Zkus ho prostě ukecat na to, že by jsi ještě chtěla zkusit holčičku. Ale jak píší holky, musíš sama vědět jak na něho. Na každého chlapa platí něco jiného a s tím mi ti tady asi moc neporadíme :-( Držím palce, ať ho ukecáš ;-)

  • JanaRad23.4.2017 15:09

    My to měli naopak, ale nebylo mi ani 30 let. měli jsme dvě holčičky a taky do třetího nechtěli jít.. Penízky chyběly a měli jsme hypo. Navíc holky byly často nemocné, alergičky. Ale pak stačilo, že jsem s holkama odjela na měsíc do dětské léčebny, sousedce se narodila dvojčátka a po příjezdu domů mě čekalo překvapení. Manžel sám CHTĚL ještě další miminko!!!! Ale řekl, že si dáme jen jeden pokus, jeden měsíc. Já vysadila antikoncepci, kterou jsem tehdá brala a za měsíc manželovi dala dudlíka :-) Teď má ten "dudlík" 11 let... Narodil se v mých 29 letech, nedovedu si představit, že bych teď, ve 40 letech, měla znova jít do plín, mimina, řvaní, nespaní... Už fakt ne

  • Já bych do dítěte v takévm věku už nešla..ale to je muj názor.Pokud on nechce,bohužel asi budeš mít jen dva kluky.Navíc,pohlaví neovlivníš.

  • holky jsou omylem:-)...většinou...u nás vždy....jediné plánované dítě je syn, ted čekám 4. omylem.... bude mi příští týden 36, věku bych se nebála ale na svýho chlapa musíš sama to ti asi nikdo neporadí

  • janalab23.4.2017 5:39

    Myslim, ze tohle chlapi vnimaji jinak a pokud maji urcitou hranici poctu deti, tak do vic se presvedcit nedaji. Ja bych si taky dokazala predstavit tri, ale protoze po holcicce cekame kluka, tak pro nej jediny presvedcovaci argument padl, takze bych si na treti dite musela poridit jineho chlapa... jinak vek mas v pohode, mam hodne spoluzacek, ktere v 33ti jeste ani nemaji s kym si poridit prvni dite (i s ohledem k tomuto budu za dve stastna)

  • Ono záleží, zda je to jen o tom klidu (tedy nikdo nepláče mnohokrát denně), který chce, nebo jsou tam i jiné faktory - máte dost místa na další pokoj? A co peníze? Nebyly by problém, kdybys zůstala na MD a RD? A potom, až by bylo nejmladší školou povinné a starší dvě ještě třeba také? Jaké to bylo s mladším, když jsi byla těhu/po porodu/na MD/RD? Byl vztah OK? Nebyl partner něčím omezen (aktivity, prostor apod.)? Nepřibrala jsi moc? Sexu bylo dost?Nebyla jsi nervózní/hysterická/moc unavená? Nebyly problémy např. při screeningu apod., aby se bál, zda dítě bude OK? Nemá ještě jiné děti z předchozích vztahů? Popřemýšlej o tom, pak jistě najdeš i způsob, jak na něj. To ti tady opravdu neporadíme, na každého zabírá něco jiného, někoho prostě nepřesvědčíš. Držím palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist