Jak dlouho cekat, zda se z toho vyklube oficialni vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397312 29.11.2018 9:51

Ahoj vsem. Chtela by jsem vaz pozadat o nazor. Zkusim to strucne zhrnout. Mam tri deti, muz alkoholik, 2mesice zijeme oddelene, deti v stridave peci.. Pul roku mam ale uz utajovany milenecky pomer, nejprv vicemene na sex, i kdyz ja ho milovala od pocatku, on tvrdi ze taky, ale jsem vdana, a taky si nevi predstavit ze by mu po baraku behali 3deti, ma rad svuj klid (zije sam, bezdetny a bez partnerky)... Kdyz jsem ale od muze odesla, hodne se zmenilo. Nahoda chtela, ze bydlim asi 10metru od jeho domu, jsme sousedi. Od te doby si vzajemne varime, kafickujem, kdyz je pryc tak denne pisem,bavime se o vsem, vtipkujem, a kdyz jsou deti u taty, v podstate bydlim u nej..obcas ma takove dotazy nenapadne, ci se s muzem i ofic.rozvedu nebo jen bydlime oddelene, ci si vim predstavit ze mam jeste 1dite... K detem se chova hezky, ale spis se jim vyhyba, kdyz je ale potka tak posranduji, da jim cokoladu a pod.. Porad ale moc trva na tom, aby o nas nikdo nic nevedel, snazi se to vse tajit,mame i spolecne pratele a i kdyz vim, ze z hospody jdu k nemu, nemuzeme jit spolu at to nevypada ze neco mezi nama je.. Tak se ptam, bude z toho jednou neco?je spis uzavreny ve smyslu mluveni o citech, nechci na neho tlacit, miluju ho a vim si s nim predstavit vse (i dite).jak dlouho ale cekat?ukryvat se'donekonecna to takto nelze.. Prijme me nekdy i s detmi (dum i penez ma dost)Ale vim ze tri deti je dost..ze to neni lehke ani pro neho. Bojim se ho ale primo zeptat, bojim se ze by to dopadlo zle, protoze "natlak"...a vse by bylo v cudu. Ale trapim se, takova zivotni neistota.. Cekat zda z toho bude neco, jeste pul rok, rok??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jako první mně zarazilo, že muž je alkoholik, ale děti máte ve střídavé péči.
    ale k dotazu - pokud má muž rád svůj klid, tak to bude těžké a je opravdu možné, že mu situace, kdy jste spolu prakticky nezávazně, velmi vyhovuje a nebude na ní hodlat nic měnit. ono taky proč by měl měnit? pro něho by to nové výhody nepřineslo, spíš naopak. takže to, že by se vyklubal vztah po případném rozvodu, pokud se tvým dětem vyhýbá a nerad se s nimi kontaktuje, bych moc nepočítala. hlavně by to byla velmi obtížná situace pro tebe - děti by měly nevlastního tátu, který o ně zájem nemá, vše kolem dětí by stejně zůstalo na tobě, a on by přišel o tvoji výhradní pozornost, kterou mu věnuješ, pokud jsou děti u otce.
    a i když je pěkné mít chlapa k sobě, tak 3 děti jsou 3 děti a potřebují doma dobré zázemí, kde jim máma může bez výčitek (at svých vlastních, nebo nového partnera) věnovat svůj čas a pozornost.
    záleží i na věku dětí, ale pokud jsou menší, tak bych se dívala po partnerovi, který bude i druhým otcem dětem. protože váš společný život bude dost dlouhý, než se děti osamostatní a vylétnou z hnízda.

  • Mne to príde, že vlastne sám nevie. Koľko si ochotná čakať je na tebe. Momentálne máte celkom pekný vzťah, na to asi musí prísť sám, že sa už nechce ukrývať. S manželom ste od seba pomerne krátko, asi ani on nechce vyzerať ako rozvracač rodín... Koľko to potrvá, nikto nevie, ale myslím, že je ešte skoro otvárať tému "vzťah".

  • petulinkaa1329.11.2018 11:12

    Taky mě zarazilo, že bývalý manžel je alkoholik a mate děti ve střídavé péči 🤔
    Ale k dotazu, začínat znova osobně s třemi dětmi, pro které bych třeba hledala zázemí i s novým partnerem a vědět co píšeš ty u tvého partnera, ukoncila bych to. Pokud by měl problém přijmout tě s detmi a deti prostě k tobě patří a nelze rozdělovat tebe jo, ale s dětmi bych měl problém v baráku, takovy chlap by mi za čekání nestal.Chapu,že ne každý ma na to přijmout pro něj cizí děti, ale pokud tohle vim, tak se takové situaci vyhnu a nezačnu si jako chlap s ženskou co ma děti. Nehledě na to, ze mi přijde tvůj partner jako sobec a není divu, že je vlastně ještě sám a nemá ani děti a jeste dodám, že můj názor je, že kdyby vás příjmul a měli jste společne dite (což bych do toho po trech dětech osobně nesla) ten rozdíl mezi dětmi by dával znát. Usuzuji z toho co píšeš, nevim kolik mu je, jaký je, ale mít tři děti opravdu bych necekala a našla si chlapa a ne babovku co se bojí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist