Jak byste postupovaly?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389573 4.11.2018 15:12

Na TT druhý den po sobě duch...už takový znatelnější, nemusí se test nijak nasvětlovat, naklánět apod., aby byl duch vidět. Nyní jsem na neschopence bez práce. Zítra mi má volat možný zaměstnavatel, zda mi dá práci. Jedná se z části o kancelářskou, z části o balení elektronického zboží do beden. Řeším co dál. Je možné, že se budu tahat i s něčím těžším, co já vím, ledničky, pračky, sušičky apod. Odmítli byste práci a šli na ÚP a byly bez peněz? Vzaly byste práci, ale hned v telefonu oznámily těhotenství a řekly, že nemůžete tahat nic těžkého? Nebo byste to vzaly a nic neříkaly a prostě dělaly všechno?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys4.11.2018 15:34

    No já tedy nepředpokládám, že by někdo chtěl po ženě balit ledničku, pračku nebo sušičku. Spíš bych čekala drobnější elektroniku.
    V dnešní době, kdy je práce hodně a málo lidí, bych to vzala a nebylo by blbé, že za chvilku zas odejdu. O těhotenství bych v této fázi rozhodně nic neříkala, je na to podle mě brzy. Zároveň bych netahala pak nic těžkého, ale s argumentem, že je to na mě těžké, ne že jsem těhotná. O těhotenství bych informovala po prvním trimestru a klidně bych řekla, že jsem to v době, kdy jsem přijímala práci, nevěděla. Přeci jen je na testu jen slabá čárka, klidně by sis mohla udělat první test až pozítří a zítra fakt nic nevědět ;-)

  • macicekkajik4.11.2018 15:37

    Práci bych vzala, protože stále není jisté, že nepřijde ms, že se těhotenství udrží. Pokud by nepřišla, pak bych teprve řešila, co dál. Lepší mít práci, než být pak s ms bez práce. Ale rozhodnutí je jen na tobě. Držím palce ať ms nepřijde a prcek hezky roste.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist