Jak by jste to pochopily,květen nebo červen?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #362377 20.4.2016 19:23

Zdravím,v prosinci jsem byla u kartářky a ta mi řekla že v květnu mě čeká těhotenství.Chtěla jsem se zeptat jak by jste to pochopily jestli otěhotním v květnu a v červnu to zístím nebo že otěhotním v červnu a v červenci to zístím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A není to jedno? Byla bych ráda za obě varianty:-D

  • No, asi jsi to myslela tak, že jestli otěhotníš v dubnu a v květnu to zjistíš, nebo otěhotníš v květnu a v červnu to zjistíš, protože ta tvá druhá volba nemá nic společného s květnem :D
    Asi tě zklamu, neodpovím přímo na tvou otázku, protože je to v celku jedno, ale spíš ti napíšu, že něco takového ti kartářka přece nemůže říct. Ne, že by nesměla, ale že to ani nejde. Ten osud je tak "vrtkavý" nebo jak to říct, že stačí drobná změna a už je všechno úplně jinak. Spíše člověku říkají období. Třeba letos, nebo během příštího půl roku, nebo že ano, dítě přijde, a ne přesný měsíc.
    Dám příklad na sobě. Mně řekla, že období, které teď prožívám se zlepší za tři měsíce až tři roky. Že to bude záviset na mě, jak moc se v tom potopím a jakou budu mít sílu s tím bojovat. Pak jsem si to ještě ujasňovala a říkala jsem,...takže za tři měsíce až tři roky, ale taky to nemusí být nikdy. A řekla mi, že přesně tak, že jsem to pochopila správně. Že ten potenciál tam je, ale pokud se seknu a nebudu s tím nic dělat, tak se to prostě samo nespraví a nemusí to být nikdy.
    Snad jsi teď pochopila, jak jsem to myslela. Já jen, abys třeba nebyla zklamaná. Tím, že ti to řekla, na tebe hodila docela zátěž a vůbec se to nemusí stát, přestože to tam ona viděla a bylo to tam. Stejně, kdyby někomu řekla, že v květnu pojede vlakem a vykolejí, tak ten člověk se bude vlakům v tom měsíci vyhýbat a už to nebude pravda. Tím, že poodhalíme "roušku" budoucnosti, ji změníme.
    Osud v kartách vidět jde, ale stále ho máme ve svých rukou ;-)
    No, každopádně ti přeju hodně štěstí a snad to bude brzy, jak si přeješ :-)

  • Ještě jde o to, v jakém roce myslela...

  • Chápu to tak, že otěhotníš v květnu, ale určitě bych se na to neupínala....

  • patiperra21.4.2016 12:56

    Mě přijde jako blbost upínat se na těhotenství vyvěštěné kartářkou. Pokud chcete s partnerem dítě, tak souložte a příroda se postará o vše potřebné i bez kartářky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist