Intimní otázka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397331 16.1.2019 23:43

Zdravím. Je mi 15 let a mám jeden intimní problém. Strašně bych chtěla dosáhnout orgasmu.
Mam dokonce i přítele a ani ten toho u mě nedokázal dosáhnout při prstění. Zdálo se mi to spíše bolestivé nebo nepríjemné.
Rada bych se hlavně udělala pomocí klitorisu ,ale když jsem to zkoušela, tak mi to přišlo takové ,že už to dál nejde a začnu z toho mít úzkost a docela to po delším zkoušení začne bolet. Jenže strašně ráda bych toho dosáhla. Protože po zkoušení když se to nepovede , tak jsem obvykle v intimních partiích velmi citlivá a je to nepříjemné alespoň tak na 2 dny.
Prosíla bych o rady , jak to udělat aby mě nebolelo klasické prstění přítelem
A hlavně nějaké rady na to jak toho dosáhnout.

Budu si vážit kohokoli kdo se mi tu vypíše a poradí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zásadní problém je, že to vubec řešíš. To není olympiáda nebo zkouška. Čím víc nad tím přemýšlíš tím hůř.

  • Myslím si že na to máš ještě čas, tělo si napřed musí zvyknout na nový pocit. Potom teprve můžeš zkoušet, jak je ti to nejpříjemnější.
    Ale kdybych ti měla poradit, tak bych na tvém místě zkusila, až na to budeš mít správnou náladu, ve vaně z různých úhlů sprchou stimulovat klitoris a ono ti to řekne, kde je to správné místo.
    Jinak už mám nějaký ten pátek i nějaké ty děti a ačkoli v dívčích románech i jiné růžové knihovně se to krásně čte a představuje, realita je u mě úplně jiná. Osobně: nesnáším orální sex ze strany partnera a snad nikdy jsem nedosáhla při sexu orgasmu, pokud jsem si trošku nepomohla sama, natožpak aby mě takto uspokojil partner pouze prsty. Běžně nemám problém mít za jeden sex tři orgasmy a jindy zase vůbec nic.
    Každá to máme jinak, není univerzální návod, ale je důležité mít na to náladu a být vzrušená. Pokud s tvým klukem tyto pocity nemáš, tak ti to příjemné asi nebude.

  • macicekkajik17.1.2019 10:29

    Jak už bylo psáno výše, moc to řešíš. Nejdůležitější je se uvolnit a na nic nemyslet, jen si to užívat. Další věc je, že nemusíš mít bod přímo na klitorisu, ale třeba jako já nad klitorisem. Také se mi dlouho nedařilo se udělat sama rukou, až jsem na to přišla. Je to o zkoušení a o tom poznávat své tělo. Další věcí je, že to musí klouzat, hodně slin a nebo lubrikant, to zesílí vzrušivost a nebude tě to bolet. A ještě jedna rada, pokud jsi jakoby na vrcholu a dál to nejde, tak to na chvilku jakoby pusť a znovu nech ten pocit narůst a třeba se ti to povede. Mně je 32 a k tomuto jsem se dopracovala až ve 30ti letech. Vy mladí by jste chtěli vše hned. Mějte trpělivost a zkoušejte a zkoumejte. Jednou se ti určitě orgasmus povede.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist