Infekce mocovich cest

Otázku položila: Slonice123 26.7.2022 23:10

Ahojky holky. Jsem ve 38-39tt. V patek sem mela "kontrakce" pri kterych sem se otevrela na 1,5 prstu. Pote mi byla zavedena kapacka s neakym roztokem aby prestaly kontrakce a porod se zastavil s tim, ze mam infekci mocovich cest a musim prvni brat antibiotika a vylecit to. Tabletky beru od patecniho rana kazdych 8h. Porad me poboliva v podbrisku a nejvic me deti ze me boli na levy strane bricham. Kdyz se hybu, kdyz chodim, kdyz kaslu, kdyz na to zatlacim. Proste pri jakykoliv fyzicky namaze to boli. Ty bolesti bych prirovnala k takovym tim krecim kdyz dlouho bezite a zacne vam bolet neaky ten sval nebo co to je v brise. Boli me i v levym podbrisku. Kdyz mam plnej mocak mam ty bolesti horsi. Dneska se mi pridal vodnaty prujem a celkova slabost. Prosim mate nektera zkusenosti s infekci mocovich cest a priznaku? Bojim se ze to nepatri k tomu a je to neco horsiho. Krom toho mam fakt obavy ze doto vseho zacnu rodit. Dekuji za kazdou odpoved, radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkušenosti nemám. Každopádně nenechte zajít tak daleko to, že máte plný moc.mechyr. Choďte častěji. I když doktoři ví hodně příroda ví ještě víc...asi bych úplně nebránila porodu. Miminko už je velké. Když musí tělo držet tehu a ještě bojovat s infekcí je to velmi namáhavé.

  • pokdu berete atb v tabletách je průjem poměrně logická věc. ke každým atb je potřeba užívat probiotika v časovém odstupu od tbl atb.
    další věcí je, že i průjem může případně porod urychlit-přiblížit.a jak je psáno nade mnou. možná bych se v této fázi těhotesntví už porodu tolik nebránila. miminko je velké a v této fázi už to bude brané jako porod v termínu (tam se to bere +-2 týdny od vypočteného termínu).
    ta infuze nejspíš byla magnezium (nejspíš nejen), které pomáhá proti kontrakcím. a řekla bych, že pokud už jste se otevřela na 1,5 prstu, tak aniž by jste to úplně vnímala, dochází k otevírání i nadále. i když pomaleji.

  • Napada me bud, a nebo. Bud antibiotika nici strevni mikrobiom, coz muze zpusobovat prujmy, a nebo, to je ta horsi moznost, vam nasadili antibiotika bez kultivace a vubec na vas typ bakterii nemusi zabirat. Kdyz se mi zanet mocoveho mechyre jednou hodne zhorsil, zacal k tomu i uporny prujem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist