IVF a co dál??? Prosím trochu podpory :o)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #562 27.7.2011 17:24

Ahojky womezonky, jsem dnes 10 den po ET, mimísci byli dva. Na test ještě brzo, ten zkusíme až o víkendu, ale mám hroznou depku a strach, že je vše v hajzlu:-( Mám sice nalitá prsa a čípek měkoučký a vzadu (zavádím Utroš), ale v podbříšku mě pobolívá jako před menzes, jediný další možný příznak je - že mám více citlivý nos na pachy, ale jinak nic. Taky jste měly takové nervy a pak to vyšlo?? Už jsem paranoik a představuji si jak to vše (myslím můj vztah) půjde do pryč, určitě si to budu dávat za vinu, ale přitom hlavní problém u nás je přítel. Jen mě prosím trochu povzbuďte, už to nemůžu vydržet. Díky

Holky moc díky za slova podpory, včera jsem začala jemně špinit, podobně jako při mimoděložku( v listopadu/10), jsem hrozně vyděšená a už házím flintu do žita, zkusím si dnes udělat test, jsem 12 den po ET tak už by snad mělo být něco vidět. Můj přítel mě uklidňuje, že to je určitě sygnál uhnízdění, měla jsem to i s mou první dcerou aniž bych věděla, že jsem v tom,to jsem byla 18ti letá žába:-) Ještě se mi objevil jeden příznak a to že mi z bradavek sem tam ukápne tekutina jakoby mlezivo, myslíte že mi dává tělo signál ??, áááááááááá asi umřu strachem, bohužel žádné zmrzlinky nemáme a já na to absolvovat to všechno znova už nemám nervy a ani peníze :o((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • micika27.7.2011 18:19

    No mám z IVF prcka a můžu ti říct, nepoznáš v tenhle moment nic-vem si že přirozenou cestou bys o tom ještě ani neměla páru-je brzy na nějaké příznaky ;-)
    Ale jedno ti musím napsat- taky sem myslela že se nezadařilo- bolelo mě jako před ms a já s ní téměř počítala, i nafouklá sem byla jak před MS- a přeci se zadařilo :-) držím palečky a přeji silné nervy-já testovala až 15dc a byla slabouninká čárka

  • souhlaism s prispevkem micika, ja s tim VUBEC nepocitala, priznaky jsem nemela vubec zadne, test jsem si udelala ze zvedavosti 10. den po ET, abych se ujistila, ze muj pocit je spravny a nyni jsem v 10tt :-)
    Predtim jsem vzdycky mela jiste priznaky tehotenstvi a nikdy to tak nebylo...
    Drzim moc pesti, tfuj tfuj!

  • Ahojky. Já jsem testovala 11 den po ET a už byla vidět slabá čárka. Po dvou dnech už byla silnější. Já jsem taky neměla žádný příznaky. Zjistili mi,že jsem těhotná až z ultrazvuku a z krve. Měla jsem taky zavedené 2 embrya.Ujalo se jen jedno a jsem ráda i za to.Teď jsem 14tt. Nám se zadařilo napoprvé. Tak držím palečky,ať vše dopadne dobře.:-)

  • Já se na první IVF těšila, byla jsem přesvědčená, že to na 100% vyjde a ejhle, nevyšlo... ale měli jsme 2 zmrzlinky a tak jsme šly za 2 měsíce na to na KET a to byly nervy.... jééé to ti ani nebudu popisovat, jak jsem se stresovala jestli vůbec přeýijou rozmražení a pak jestli se budou dál buněčky množit a pak jestli se aspoň jedno uchytí... no děs stres. Nakonec rozmrazení přežila obě embryjka a jedno se u nás zabydlelo a dnes jsem 29+0 :-)
    Příznaky jsem neměla po celé těhotenství absolutně žádné (a zase jsem se stresovala, jestli je všechno v pořádku až do doby, než ten náš kluk začal kopat).... jo a testila jsem 10. den po KET a byly tam // a už zůstaly. :-)
    Tak se klidně stresuj a pozotuj, ono to s tím souvisí a těžko se od toho oprošťuje.
    Držím palce ať to vyjde a kdyby nááááhodou ne, tak si nezoufej a bojuj dál, jsem příkladem, že to nakonec klapne.

  • Borlova27.7.2011 22:24

    Já sice nebyla na Ivf, ale když jsem otěhotněla, tak mě boleli prsa a měla jsem je nalitá jako před každou menstruací a bolel mě taky podbřišek jako bych to měla dostat. Byl to ale můj klasický PMS a přesto jsem těhotná. Takže nezoufej, to že tě bolí podbřišek, neznamená, že to dostaneš. Držim palečky, určitě to vyjde.:-)

  • Ahojky okrajovko. Jsou to nervy co? Při mém posledním, sice nepovedeném těhu :-(, mě také pobolíval podbřišek, jako kdyby měla dorazit MS. I dr. mi říkala, že takové pocitu budu mít a těhotenství to bylo. Takže neházej flintu do žita. Přeju pevné nervy :-)))

  • Borlova30.7.2011 14:44

    Tak jak okrajovko, jak dopadl testík? Doufám že vyšla krásná kolejnička:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist