IVF

Otázku položila: Bývalá uživatelka #8206 28.9.2012 23:12

Ahoj, měla bych jeden hodně konkrétní dotaz, ale snad se někdo najde, kdo bude mít co říct...:-) Jsem před IVF, dobrala jsem antikoncepci a začala si píchat Decapeptyl a s ním se má dostavit MS. Ale zatím nic... pak si mám začít píchat Gonal, ale do té doby musím mít MS, jinak nemůžu... máte s tím někdo zkušenost?
A neměla byste některá, prosím, radu jak na ty injekce? Už mám břicho jak cedník a každé ráno se budím s větší hrůzou:-( mám fraxiparin (už přes měsíc), teď ten Decapeptyl a pak přijde ten Gonal - existuje nějaká rychlá a účinná pomoc při regeneraci té kůže? :-O
Děkuju...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, toho gonalu se vůbec nemusíš bát. Je to jenom tenoučká jehlička a vůbec to nebolí. A to mi opravdu věř, já z toho měla skoro noční můry. A musím zaklepat,ale v pohodě jsem ten gonal zvládla. Ani jsem po něm neměla jedinou modřinku.

  • Já ti neporadím, jak s kůží, píchala jsem si jen stimulační léky, nic dalšího, takže žádná velká hrůza. Jen tě chci podpořit a popřát hodně štěstí, za chvíli to budeš mít za sebou a budeš čekat na test. Držím palce, ať to vyjde, jako to vyšlo nám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist