IVF

Otázku položila: Danimilka 23.5. 21:21

Ahojky, s manželem se už delší čas snažíme o miminko, ale zatím se nám pořád nějak ne a ne zadařit. Jsem z toho už docela špatná a podepisuje se to už i na mojí náladě a tak. Nemáte nějakou radu, jak třeba zvýšit šanci na otěhotnění. Už začínám uvažovat i nad nějakou IVF klinikou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • není vám to trapné - https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Nevolnost-a-zvraceni-v-tehotenstvi-293184 - zde zminujete že jste na začátku těhotenství a najednou dotaz na IVF a že se vám nedaří počít.

    fakt už se to v poradně plevelí jen reklamami :O=

  • Ahoj , hodně záleží, jak dlouho se snažíte a kolik je vám let. Pokud dlouho (více než rok) a jste starší (přes 30), tak už bych se znepokojovala a hledala příčinu u lékařů. Pokud jste mlaďoši a nevyšlo to jen párkrát, tak může být na vině právě psychika, ta je mocná. Babských rad na internetu je hodně, nohy do svíčky a tak :) Chce to hlavně vysledovat ovulaci a zkoušet to v době plodných dnů, ob den :) Hodně štěstí

  • Aidi1025.5. 20:32

    Ahoj, jo, jak se píše výš, záleží, kolik vám je a jak dlouho se snažíte. Uvádí se myslím, že neplodnost je definovaná při pravidelném nechráněném pohlavním styku po dobu 1 roku bez otěhotnění. My se obrátili a řešili to až po dvou letech, co se nám nedařilo. Byli jsme tady https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti a moc doporučuju, kdyby došlo na věc, jsou tam fakt odborníci.

  • davidk13823.5. 21:32

    Zaujímavý článok! Pre tých, ktorí hľadajú ďalšie možnosti a podporu nielen v oblasti IVF, ale aj v rôznych oblastiach života a podnikania, odporúčam sa pozrieť na sociálne siete firiem pre ľudí a firmy z Európskej únie - melds.eu . Je to skvelá platforma, kde nájdete užitočné kontakty, rady a podporu od odborníkov a iných používateľov z celej EÚ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 273 otázek, kterým se dostalo 271 768 odpovědí a 409 839 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist