IVF

Otázku položila: Anonymní uživatelka #315419 19.5.2018 7:43

Holky, co už jste si tím prošly, jak probíhá IVF? Myslím z hlediska doby trvání? Asi nás to taky čeká a nemám představu, v jakém časovém horizontu jsou jednotlivé fáze umělého oplodnění.
Díky za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme si v začátkem prosince dávali žádost na pojišťovnu, v půlce ledna se začátkem MS začala stimulace, 12 DC odběr vajíček, 17 DC vložení embrya. Záleží, zda už chodíš do nějakého CARu. Nás před samotnou žádankou na pojišťovnu a vůbec řešením, zda půjdeme na IVF ještě honili po vyšetřeních. ;) Jinak do CARu jsme začali chodit v srpnu. Bohužel jsme chytili dovolené, tak každou další návštěvu jsme absolvovali po 6 týdnech. Proto byla žádanka na IVF až v prosinci, jinak by byla dřív.

  • Zvrhlicek19.5.2018 9:20

    Ahoj, v listopadu 2017 jsem si podávala žádanku na pojišťovnu ( snažíme se 5 let) a za tu dobu jsme měli různá vyšetření jak endokrinologické tak spermiogramu apod. V Lednu jsem šla na IVF, bohuže l jsem měla hyperstimulační syndrom, tak jsme transfer museli odložit na příští měsíc. Další měsíc mi nevyrostla sliznice a tak další odklad...v Březnu jsem šla na KET ale nebyl úspěšný, musím si dát teď pauzu kvůli játrům a další cyklus zkoušet znovu, mám ještě 5 pětidenních embryií .

  • Ahojky, asi zalezi na jak ktere klinice.. Kde co delaji jako standardni vysetreni atd. My se objednali, jeli jsme na konzutaci a vstupni vysetreni. Lekar podal zadost na pojistovnu. Ta ma mesic na schvaleni. No a pak uz se s menstruaci rozjela stimulace. U nas to bylo cca dva cykly od rozhodnuti, ze do toho jdeme. Prvni cekani na pojistovnu, druhy stimulace, punkce a zavedeni oplodnenych vajicek...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist