Hubnutí se STOBklubem - zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56898 20.3.2017 13:03

Ahoj holky, je tu některá z vás, která zhubla s pomocí sebekoučinku na stránkách STOBklubu? Dá se tomu věřit? Hledám něco jednoduchého a tohle vypadá pěkně, samo to vypočítá veškeré hodnoty atd. Děkuji za všechny zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky jo jo da se to ale me nebavilo to vecny vyplnovani ne kazdy den jsem mela cas a chut se stim patlat navic neni moc mozny si tam treba pripravit jidelnicek na vic dni takze v tomto ohledu me to moc nebavilo. Ale myslenka stob klubu je spravna. Nuti te hlidat si prijem x vydej a jednoduse ti to pomaha spocitat si jaky by mel byt tvuj deni limit kalorii. mam zkusenost stou neplacenou verzi a uprime co ted nabizeji tu placenou tak do te bych nesla ;-)

  • Mě to přestalo bavit...a ted už je to zpoplatěno.Nešla bych už do toho.

  • sisterrys20.3.2017 19:29

    Zhubla jsem asi 7 kg za nějakých 9 měsíců. Mohu jen doporučit. Je super, že krom kalorií hlídá i poměr živin, to bylo pro mé hubnutí klíčové. Hezky se z toho taky dá poznat, kde člověk dělá chyby. A komunita tam taky byla super.

  • Ahojky, hubne se s tim krasne. Pokud mas vuli na zapisovani a vazeni potravin, tak je to super. Ja na to vuli nemam a vydrzim vzdy tak dva tri tydny. :O= ted jedu uz 2,5 mesice (z toho zapisovani,vazeni a sledovani prijmu a vydeje 3 tydny) a mam dole 7,9 kg k dnesku. Jinak STOB je fakt super! Mamka hodne zhubla, chodily i nekam primo do klubu STOB, vim ze jezdi i na cvicici pobyty atd. Za me nejlepsi v hubnuti, nez nejake macinfove,delene stravy,sacharidove vlny...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 482 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist