Hubnutí a nemoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392603 17.4.2018 20:23

Proč někteří svádí ,,vykrmení,,na nemoc?přece i lidi s cukrovkou,špatnou funkcí štítné žlázy apod.mužou hezky zhubnout.Tak proč?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To muze rict jen ten, co zadnou nemoci netrpi!!!

  • Ehm... Protoze uz je dokazano, ze 90% obeznich lidi netrpi obezitou z duvodu prezravani.
    To je jen par procent lidi, ktery se vyzerou na extramni vahu.
    Ja treba jsem obezni, ano, nestydim se za to, ale k tomu jsem se nevyzrala. Cvicim, dodrzuju stravu od odbornika a kupodivu stale kynu. Ehm a ted mi zkus vysvetlit cim to je? Rada se necham poucit nekym, kdo si mysli ze se clovek na svou vahu vyzere. Uz 10 let tento problem resim z lekari, kdy jsem znicehonic proste zacala pribirat, chodim k obezitologovi a neustale litam po nejakych vysetrenich, dru se ve fitku s trenerem a misto toho abych vypadala normalne mam vsude speky.

  • terryk17.4.2018 21:07

    Ty toho o hubnutí moc nevíš, viď? Podívej se,kolik po světě běhá lidí s nadváhou, kteří jsou docela zdraví... Kdyby bylo tak snadný hubnout, pak by byl každej jako proutek. Včetně tebe:-)

  • Někdo třeba jako já nemá možnost se hýbat, protože mu to prostě zdravotní stav nedovoluje. ;) Nepatřím mezi tlustý lidi ani mezi silnější. Jsem pořád štíhlá, i když jsem za pár měsíců přibrala asi 5 kilo. Já mám spíš naopak problém s tím, že si ostatní myslí, že mám anorexii. Přitom sežeru pomalu 2x tolik, co táta. Jídlo mám opravdu ráda, nejím ani moc zdravě ani moc nezdravě a stejně mám podle BMI pořád podváhu. Mamka se snaží celej život zhubnout, držela už nespočet různých diet. Není vyloženě obézní, ale nadváhu má. Nejvíc je to vidět asi na břiše. Někdo to má prostě geneticky, že mu hubnout nejde, stejně jako mě nejde přibrat. ;)

  • A Ty máš cukrovku nebo potíže se štítnou zlatou, že jsi si tak jistá že všichni tlusti jsou zákonitě líní? Soudíš na můj vkus trochu kratkozrace, to je jako kdybys řekla že hubení lidi jsou anoektici co jsou lini posilovat.

  • Ja bych sebe treba nezaradila mezi tluste lidi pred otehotnenim jsem mela 59 kilo a i pri tehle vaze a i pres to ze jsem dobre jedla sportovala ...to docela hodne ... Jsem proste mela polstare kolem pasu .... A nemuzu za to ja ale hormony ... Pohubla jsem uplne vsude pro nektere lidi jsem vypadala jako nemocna ale kolem pasu mi nesel ani cm dolu ...

  • A proč tě to zajímá? to je snad každého věc, ne? Třeba je někdo prostě spokojený sám se sebou, i se svými kily navíc, a k těm "výmluvám" ho nutí vlastně jen okolí tím neustálým tlakem a utkvělou představou, že všichni musí být štíhlí, a kdo není štíhlý tak je lenoch, který na sebe nedbá apod.

  • Jooo to bych sama ráda věděla.. ovšem já se sebou bojuju ne málo.. celý život jsem byla zdravá až na alergii a astma a nyní poslední tři roky co ziju i jinde mám skoro 25kg nahoře.. pravdou je ze tří roky mám jinou antikoncepci ale makam na sobě porad stejně a ejhle?
    Popravdě já už jsem slušně vypsychla ze sebe.. ono vidět se v zrcadle a nevědět co jiného dělat je celkem deprimující.. nemluvě o tom ze se mi blíží svatba cca příští rok a z toho jsem úplně mimo.. při představě vidět se v zrcadle.. takže bohužel ano, já se k dr objednávat budu protože už nevím.. :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist