Hubnutí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182451 11.4.2020 22:37

Ahoj holky, řekla jsem si, že když je ta karanténa a mám na to čas tak že se vrhnu do hubnutí. Jím pravidelně a snažím se i zdravě. Taky dělám hodně kardio, tak obden chodím na brusle. A cvičím doma i nějaký to posilování 😜 Taky beru nějaký spalovače, ale to nevím jestli pomáhá 🤷 Ze začátku to šlo, hubla jsem tak 1 kg za týden, což je podle mě v pořádku, no jenomže teď se to prostě úplně zastavilo a tak se ptám, čím by to mohlo být. Děkuji moc za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, na začátku jsi třeba ztrácela vodu a tím, že jsi pak začala sportovat mohla jsi nabírat svaly.
    Zkus se spíše měřit a zkoumat kolik cm šlo dolů. Svaly, tuk a voda mají jiný objem při stejné hmotnosti.

  • Podľa mňa najpresnejší ukazovateľ je percentuálny podiel tuku, pretože to je to, čo chceš schudnúť. Samotná váha je len veľmi všeobecný údaj, merať obvody v cm má zmysel hlavne ak sa chudne z väčšej váhy, pričom z rôznych cvičení sa rozdielne formujú svaly, takže tam to môže dosť veľa skresliť. Kúp si váhu, ktorá vie zmerať aj tuk, nie je to nejaká drahá záležitosť a daj si ciele podľa východiskovej hodnoty (dostať sa pod 25 %, pod 22 %, menej by si si už nemala zadávať pokiaľ sa športu nechceš venovať profesionálnejšie).

  • Holky slyšely jste o tom, že v ČR se nabízí káva lishou? Já jsem na ten jejich obchůdek narazila při večerním brouzdání na tabletu když můj chlap odešel na noční směnu. To jsem si tak seděla doma, neměla nic jiného na práci a zrovna na mě na tabletíku vyskočila tahle webovka: https://kavalishou.cz Nakupovaly jste někdo?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist