Hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394811 9.9.2018 22:55

Ahojky
Nevím jestli se to dá ale nemáte nějaký cvik na ZHUBNUTÍ tricepsů.
Nejsem tlustá ale mám tlusté paže ,takže když dám ruce normálně k tělu vypadá to jakobych měla velká ramena 😃
(Nechci paže zmohutnit)Předem díky za odpověďi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Najväčší mýtus je, že posilovaním určitej partie na nej môžeš schudnúť. Nemôžeš. Chudnúť sa dá iba celkovo a je to na tvojom tele, odkiaľ pustí tuk a odkiaľ nie (niekto chudne z brucha, niekto z nôh, niekto z pŕs...). Môžeš skúsiť celkove schudnúť a dúfať, že to z rúk pôjde. Ale úprimne, radšej by som to korigovala vhodnými strihmi oblečenia (cvičenie je určite super a odporúčam ho, ale v tomto prípade je toto schodnejšia cesta).

  • Souhlasím s Lily7, jinak dodám, že posilováním můžeš postavu zpevnit, vytvoří se ti svaly a něco z tuku zhubneš. Obecně se posilováním postava prostě zlepší. Jinak vypadá žena 160 cm a 60 kg která necvičí a jinak ta, která má taky 160 cm a 60 kg, která cvičí. Může za to poměr tuků/svalů. Nemusíš se vůbec bát, že budeš vypadat jako Arnold :-D Toho se dá docílit pouze špičkovou stravou a posilováním s těžkými vahami v posilce...
    Osobně můžu doporučit TRX, dá se cvičit venku i doma, stáhla jsem si k tomu appku na cvičení, podle které jedu a už za dva týdny byla vidět změna. Tricepsy taky :-) Zmizely mi faldíky, nevím jak to popsat.. když jsem se lokty opřela o stůl a rukama si sáhla na druhou paži, cítím, že faldy jsou pryč :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist