Hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393024 16.5.2018 15:26

Ahoj holky, každá snad hubneme do plavek .... Chci se zeptat jak nejlépe zhubnout jde o to že nemám peníze na předražené koktejly či co si a cvičit mě moc nebaví respektive nemám čas .... Tak jak hubněte vy nejakou rychlou účinnou radu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každá opravdu ne ;-)
    S tebou to je holka těžký 8-o nevim na co by byly koktejly ... účinná rada? Nebud lina a cvic, uprav si jídelníček a vyrad zbytecne sladkosti ... nic neni zadarmo

  • Mně zase přijdou zbytečně vyhozené peníze např.za kopu čokoládiček,jídlo z restaurace apod.
    Cvičení mě baví a ráda koukám na výsledky!A že jsou!

  • Pokud chceš mít do těch plavek opravdu pěknou postavu, tak to bez cvičení opravdu nepůjde. To že nemáš čas je jen trapná výmluva, zkus třeba intervalový trénink, který moc času nezavere, viz.: https://medicore.cz/intervalovy-trenink/

  • Kupovat si drahé koktejly a různá dietní jídla je opravdu zbytečné. Stačí se nepřejídat a pořádně hýbat. My jsme třeba s přítelem začali jezdit na kolech :-) . Trávíme čas spolu a ještě se hýbeme. Jezdíme jen o víkendu a za den najedeme třeba 50 km, což je podle mě docela dost. Mě to ale baví. Hlavně je super, že vloni konečně koupil nosič kol na auto z https://www.filsonstore.cz/nosice-kol-na-tazne-zarizeni/ , takže už nejezdíme jen v našem okolí, ale vyrazíme třeba někam na hory a tam jezdíme, takže ještě navíc poznáváme další krásná místa :-) .

  • rychlé hubnutí vylučuje účinnost, resp. dlouhodobou udržitelnost
    80% je strava, takže uprav jídelníček a je to. Vyřadit pečivo a mouku obecně, max ráno celozrnné, samozřejmě sladkosti, omezit alkohol a ovoce jen dopoledne..
    a rychlochůzi s kočárkem jak píše terryk doporučuju, pomáhá hubnout hlavně stehna, zadek a tyto partie. Ale chce to aspoň 45 minut, aby tělo začalo spalovat tuky

  • sono216.5.2018 22:09

    No tak keď vydržíš, choď na to drasticky. Ziadne sladké, žiadne pečivo, chleba, nič také. Po 5 nič nejesť. Piť len vodu. Jedlo pripravovať bez tuku prílohy len zeleninu, medzi jedlami štyri hodiny pauza. A fakt malé porcie.

  • Co nejméně průmyslově zpracovaných produktů, jez základní suroviny jako maso, vejce, zeleninu, ovoce s nízkým obsahem cukru (jahody, borůvky, maliny, ...), dopřej tělu i pár ořechů, pokud nedokážeš žít bez pečiva, tak doporučuju žitný chléb, hlavně ne žádné rádoby tmavé pečivo, které je ve skutečnosti jen obarvené..
    Nevím, jak se stravuješ teď, ale určitě tě výše zmíněné potraviny nevyjdou dráž než kdyby sis kupovala každý den sušenku :-)

    Samozřejmě vyřaď cukr, alkohol, pij hodně vody.

    Opravdu je 80% na stravě a zbytek na pohybu, ale když k tomu přidáš třeba hodinku jízdy na kole, procházku a tak, tak ti to půjde líp :-)

    Zapomeň na nějaký koktejly, jedná se jen o marketingový tah na lidi, jelikož zoufalí lidé v zoufalých situacích dělají všechno možné, většinou chtějí zhubnout pokud možno co nejrychleji, ale určitě nezhubneš 5kg za týden. A taky - koukej na centimetry a ne na kilogramy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 475 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist